Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Superauta i kultovní vozy, které nesmí ve vaší LEGO sbírce chybět

I když LEGO designéři každoročně produkují mnoho stavebnic, od detailních modelů světových staveb jako je Tower Bridge až po repliky filmových světů Harryho Pottera nebo Frozen, nezapomínají ani na milovníky aut. Podívejte se na seznam nadupaných sporťáku a kultovních klasik, které by měl mít každý pořádný chlap – minimálně postavené z LEGO.

Bugatti Chiron

Popravdě, kdo z nás by nechtěl vlastnit nejrychlejší sériově vyráběné auto na světě? Díky LEGO stavebnici můžete patřit mezi šťastné majitele Bugatti Chiron i vy! Stačí složit 3 599 součástek a dostanete 56 cm dlouhý a 25 cm široký model tohoto modrého sporťáku, který se bude rozhodně vyjímat na vaší poličce.

Při mnoha dlouhých večerech, které vás se skládáním čekají, si užijete stavbu snad nejpropracovanějšího modelu auta, jaký kdy LEGO stvořilo. Osmistupňová převodovka s pohyblivými prvky, aktivní zadní křídlo, motor W16 s pohyblivými písty nebo jedinečné sériové číslo vyražené pod kapotou jsou jen krátkým výčtem všech detailů, které vám tato stavebnice nabídne.

Aston Martin DB5

Symbol elegance a luxusu, ale také sporťák plný tajného vybavení vytvořený přímo pro agenta 007 – to je Aston Martin! Auto na první pohled působí jako klasický, stříbrně lakovaný Aston s šestiválcem v jedné řadě. V interiéru má však ukrytý tajný počítač s telefonem a tvůrci nezapomněli ani na katapultovací sedadlo spolujezdce. Když však dojde na akci, poskytne vám plnou výbavu hodnou tajného agenta. Stačí tak otočit poznávací značky, vystrčit hroty na kolech nebo zvednout neprůstřelný štít. A pozor na řadicí páku, když jí potáhnete dozadu, aktivují se kulomety na předním křídle!

Volkswagen Brouk

Na světě snad neexistuje kultovnější vůz, než je starý Volkswagen Brouk. Tato stavebnice vás rozhodně naladí na vlnu nostalgie. Brouk je opravdu detailně vyroben – vy si tak můžete užít skládání typického plochého čelního skla, klasických ohnutých blatníků nebo čtyřválcového motoru chlazeného vzduchem.

K sadě také náleží spousta příslušenství – pod kapotou můžete najít náhradní pneumatiku, na střechu si zase můžete umístit surfovací prkno a chladicí box, do kterého se vejde spoustu občerstvení pro plážový den.

MINI Cooper

Užijte si příjemný den na venkově s kultovním MINI. Zelená barva s bílými detaily – střechou, zrcátky nebo závodními pruhy, detailně propracovaný motor, sportovní mlhová světla nebo samostatný oddíl na rezervu váš rozhodně naladí na tu pravou nostalgickou vlnu.

Sada navíc obsahuje piknikový košík, deku a občerstvení, takže si piknik na venkově můžete užít se všemi detaily. Stavebnice se skládá z více než 1 000 kostiček, takže při stavění se rozhodně zapotíte.

Porsche 911 GT3 RS

Ztělesnění německé preciznosti a extrémního výkonu, to je Porsche 911. Pohyblivé písty v šestiválcovém motoru, funkční řazení nebo nastavitelný zadní spoiler jsou prvky, které se u LEGO aut stávají téměř samozřejmostí. Tady navíc dostanete autentický tvar karoserie, červené pružiny, ráfky s nízkoprofilovými pneumatikami, nebo třeba sportovní sedačky.

V případě tohoto auta jsou dílky řazeny ve speciálních krabičkách, díky kterým budete při sestavování přesně kopírovat postup výroby reálného Porsche.

V luxusním balení, ve kterém dostanete svůj model auta, se navíc nachází speciální brožura, která mapuje historii LEGO aut a také vozů Porsche GT.

 

Přjít na LEGO Technic

 

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.