Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Propojte LEGO City světy silnicovým systémem

Co by to bylo za město bez pořádných silnic, řekli si v Legu a sérii Lego City doplnili o několik nových sad, pomocí kterých postupně propojíte všechny vaše Lego City stavebnice do jednoho velkého města.

Vydáte se do skateparku, nebo zůstanete doma?

Pohodovou atmosféru skateparku ve vašem obýváku vyčaruje sada LEGO City Skatepark. Budete raději popíjet limonádu, zkoušet triky na skatu, nebo nasadíte helmu a proženete svoje BMX kolo? Ať už se rozhodnete jakkoliv, po vašem boku pojede neohrožený jezdec na vozíčku, aby vám ukázal, že jedinou překážkou je strach. Připravte rampy, houpačky, zábradlí a můžete začít s divokou jízdou. Sada obsahuje kromě čtyř figurek, nákladního auta, skatu a dalšího příslušenství i podložku silnice, díky které sadu hravě propojíte s dalšími Lego stavebnicemi ze série City.

Jestli nemáte chuť na adrenalin, klidně zůstaňte doma. Sada LEGO City Rodinný dům vás zabaví na celé odpoledne. Nový model domu není jen tak ledajaký. Jde o nejmodernější ekologický domek se solárními panely a nabíjecí stanicí pro elektromobil Octan-E. Udělejte si v kuchyni smoothie, vykoupejte psa, zajděte si do sprchy, koukněte na televizi nebo se chvíli hrabejte v záhonku. Zkrátka, jako doma! Sada obsahuje figurky čtyř členů rodiny a psa, auto, doplňky a podložku s motivem silnice, díky které to do skateparku budou děti mít jen malý kousek.

Je čas zajít do centra

Až vás omrzí triky na kole a koukání na televizi, sestavte sadu LEGO City Centrum města a zažijte dobrodružství. Dávejte na sebe ale pozor. V centru se to hemží zloději a chuligány, možná zahlédnete i požár pizzerie. Klid najdete v parku, aktivitu zase v dojo, kde se můžete naučit nová bojová umění. Toto Lego přináší dětem i dospělým několik zábavných funkcí: můžete projíždět automyčkou, čímž roztočíte mycí kartáče, vyprázdnit pomocí autojeřábu kontejnery na tříděný opad a mnoho dalších věcí. Sada navíc obsahuje díly silnice a vše, co děti potřebují k sestavení pizzerie, automyčky, doja, parku, recyklační stanice, náklaďáku, elektromobilu, motorky a kola, a k tomu navíc 8 minifigurek a figurky miminka a vodicího psa.

K městu patří také semafory, lampy, přechody, značky a křižovatky nebo stromy. To všechno můžete mít se sadou Lego City křižovatka. Jde o finančně nenáročný doplněk, který potěší každého milovníka stavebnic Lego City.

Už víte, která novinka ze série Lego City Propoj své město rozšíří vaši sbírku jako první?

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.