Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Postavte si Jurský svět podle nového velkofilmu!

Milovníci Jurského světa se konečně dočkali! Devátého června vstoupil do českých kin nejnovější díl této dinosauří série – Jurský svět: Nadvláda a stavebnice LEGO nezůstávají pozadu. Postavte si ikonické scény z těchto klasických velkofilmů. Tvůrci mysleli na velké i ty nejmenší stavitele.

Probuďte k životu legendární filmové scény

Staňte se režisérem adrenalinového stavitelského zážitku a pusťte se do tvorby dramatického okamžiku, kdy T-rex utekl ze svého výběhu a napadl auta hlavních hrdinů. Autentický model obsahuje polohovatelnou figurku T-rexe na převráceném Fordu Explorer, druhé auto i rozbitý elektrický ohradník. Zažijte dramatické okamžiky na vlastní kůži a vciťte se do postaviček Alana Granta, Iana Malcolma a Tima a Lex Murphyových. Díky spoustě doplňků a vychytávek budete mít o zábavu skutečně postaráno.

Nemáte dost dinosauřích útoků? Pak je pro vás ideální stavebnice znázorňující útok triceratopse na pick-up. Krev do žil vám vlije fakt, že tento majestátní obr z dinosauří říše dokáže bez potíží urazit celou přední část vozu. Tu si však můžete snadno opět sestavit, případně před dinosaurem ujet v únikové bugině.

Nebezpečí číhá všude

Myslíte, že v laboratořích jste v bezpečí? Chyba lávky! Chystají se na vás totiž gigantosaurus a therizinosaurus. Ve stavebnici najdete propracovaný model výzkumného střediska i s laboratoří, garáží s buginou, pozorovací věží a vrtulníkem s otočnými rotory. Samozřejmě nechybí hlavní hrdinové Jurského světa – Owen Grady, Claire Dearingová, doktor Alan Grant, doktorka Ellie Sattlerová, Kayla Wattsová a doktor Henry Wu.

Možná si říkáte, že v oblacích vám určitě nic nehrozí. Jste si tím jistí? Raději se znovu podívejte na ten velký černý stín, který se k vašemu letadlu rychle přibližuje. Ano, tušíte správně. Řítí se na vás quetzalcoatlus a rozhodně nemá přátelské úmysly. V modelu letadla najdete tři minifigurky, které se musíte pokusit zachránit. Motory však útok tohoto létajícího obra nevydrží a vy se nekontrolovaně řítíte k zemi. Jakoby zázrakem přežijete, nacházíte se však uprostřed nebezpečné džungle. Štěstí vám ale přeje – v nákladním prostoru letadla objevíte Owenovu motorku. Podaří se vám uniknout před nebezpečím, které na vás číhá všude kolem?

Dinosauří školka pro nejmenší stavitele

Milovníky dinosaurů od dvou let pak čeká stavebnice DUPLO® Dinosauří školka, se kterou si užijí chvíle plné zábavy a dobrodružství. Malí objevitelé se mohou připojit ke Claire Dearingové z Jurského světa a pomoci jí pečovat o tři dinosauří mláďata. Ve stavebnici najdete triceratopse v jeskyni, pteranodona v hnízdečku a brachiosaura s dlouhým krkem, který rád okusuje listí ze stromu. Děti si díky hře osvojí jemnou motoriku a emoční inteligenci.

Že toho stále ještě nemáte dost? Prohlédněte si všechny naše novinky z Jurského světa a vyberte si stavebnici, která znázorňuje vaše nejoblíbenější scény z těchto ikonických filmů. Přejeme skvělou zábavu!

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.