Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Fanoušci Marvelu a DC, pozor! Máme pro vás novinky z LEGO světa

Příběhy hrdinů bojujících s padouchy jsou nekonečným zdrojem zábavy pro malé i velké. Své o tom ví Marvel a DC, nakladatelství, která ve svých komiksech a filmech dala vzniknout celé řadě ikonických superhrdinů. Do kouzelného světa Avengers nebo Batmana vás během chvíle přenesou i nové LEGO sady. Nasaďte si kouzelnou Rukavici nekonečna nebo si sestavte Batmobil Tumbler a vyrazte do boje se zločinem.

Kdo vyhraje poslední bitvu?

Boj Šíleného Titána Thana s Thorem, Captainem America, Black Pantherem, Iron Manem, Scarlet Witch a Ant-Manem na základně Avengers může vyhrát jen jedna strana. Zvítězí jeden z nejsilnějších padouchů Marvelu, nebo tým superhrdinů? Výsledek boje je ve vašich rukách. LEGO sada Avengers: Endgame – poslední bitva přináší stavitelům od 8 let několik prostředků, pomocí kterých mohou Šíleného Titána s oboustranným mečem přemoci. Zneškodněte ho kanónem, zavřete do cely a odjeďte do bezpečí Ant-Manovou dodávkou.

Nestačí vám cestování časem? Co se vydat rovnou do vesmíru? Přenese vás tam LEGO stavebnice Loď strážců, která potěší zejména fanoušky sci-fi filmu Strážci galaxie. Dokonalá a plně vybavená replika vesmírné lodi doplněná figurkami Star-Lorda, Groota, Rocketa, Mantise a Thora disponuje i podstavcem, po přistání z vesmírné mise tedy může být vystavena na poličce.

Pro mladší fanoušky Iron Mana a seriálu What if…? je jako stvořený Sakaarianský Iron Man Tonyho Starka. Ze sady sestaví jak superhrdinského robota, tak i superrychlé závodní auto.

 

A skvělý dárek pro superhrdinské tatínky a maminky? Do detailu vyladěné LEGO Rukavice nekonečna. Postavte si z 590 dílků dokonalou a plně funkční repliku rukavice z filmů Avengers se šesti kameny nekonečna, díky které bude osud celého světa doslova ve vašich rukách. Troufnete si na to? Stavebnice určená dospělým stavitelům obsahuje i stylový stojan se štítkem, takže svůj poklad nemusíte schovávat v krabici.

Sestrojte si vlastní Batmobil Tumbler

Toužili jste vždycky po vlastním Batmobilu? Teď ho můžete mít. Luxusní sběratelská sada LEGO Batmobil Tumbler je určená dospělým sběratelům a fanouškům Batmana. Čeká vás mravenčí práce, po složení více než 2 000 dílků se ale dočkáte velkolepé odměny: propracovaného modelu kultovního bojového vozidla známého z trilogie Temný rytíř.

Menší sběratelé také nepřijdou zkrátka. Stavitelům od 8 let je určené LEGO Batmobil Tumbler: souboj se Scarecrowem. Postaví si obrněný vůz plný vychytávek, ve kterém se Batman pokusí zabránit Scarecrowovi vypustit plyn, který Gotham City zahalí do pocitu strachu. Stihne to?

Našli jste v našich novinkách, co jste hledali, nebo chcete víc? Další skvělé superhrdinské sady pro sběratele a stavitele všech věkových kategorií najdete na našem e-shopu v sekci LEGO Avengers a LEGO DC Comics Super Heroes. Stačí si jen vybrat a ponořit se do boje s nebezpečnými padouchy.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.