Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Články blogu

Jaké jsou nejdražší stavebnice LEGO?

Stavebnice LEGO ® příští rok oslaví 60. narozeniny a za tu dobu si našla milióny příznivců po celém světě. Není proto divu, že se staví obrovské Legolandy nebo se trhají rekordy ve stavění LEGO ® stavebnic. Některé stavebnice jsou navíc tak vzácné, že je jejich majitelé ani nevytáhnou z krabice a radši je mají zamčené někde v trezoru. Ptáte se, jaké je zatím nejdražší LEGO ® na světě?

Číst celý článek...

LEGO humor na ostří světelného meče? 7. epizoda Star Wars je pecka!

Když se LEGO pustí do hry inspirované nejnovějším filmovým trhákem, prakticky vždy se můžeme těšit na propracovanou adventuru opepřenou typickým LEGO humorem. Ne nadarmo se hry jako Jurský park, Batman či Hobit svou originalitou a zároveň důvěrným zpracováním látky těšily velké popularitě. A jelikož LEGO hry pro konzole odstartovaly před více než dekádou Hvězdné války, zpracování 7. epizody na sebe nenechalo dlouho čekat.

Číst celý článek...

LEGO pro kluky. Malé i ty velké

Společnost LEGO přišla v posledních letech s mnoha zajímavými sériemi svých stavebnic. Nabízí kostičky pro stavitele různých věkových kategorií. Od těch nejmenších až třeba po jejich tatínky, kteří si s nimi také rádi vyhrají. V minulém článku jsme se podívali na nejoblíbenější LEGO pro holky. Dnes si ukážeme ty nejzajímavější stavebnice pro malé i velké kluky.

Číst celý článek...

Kategorie článků