Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Ideas 21326 Medvídek Pú

Kód lega: 21326
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 18 let
Počet kostiček: 1265 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Odpočiňte si na chvíli a zavzpomínejte láskyplně na dětství s touto LEGO® Ideas sadou (21326), která nabízí Disney postavu Medvídka Pú a rozkošný model jeho domečku pod velkým dubem ve Stokorcovém lese. Užijte si zábavu sami nebo s celou rodinou! Domeček lze pro snadný přístup otevřít zezadu, abyste mohli obdivovat autentické detaily interiéru, včetně Púova křesla, speciálních hodin, Púových klacíků, dílků v podobě hrnců s medem a spousty dalších věcí. Kromě toho můžete postavit včely, které budou stejně jako v původním příběhu kroužit kolem úlů ve větvích stromu.Oblíbené postavySoučástí modelu jsou minifigurky Disney postav Medvídka Pú, Prasátka, Tygra a Králíka, a k tomu navíc LEGO figurka Ijáčka. Jednotliví kamarádi mají charakteristické doplňky potřebné pro přehrávání klasických scén, včetně Púova sestavitelného červeného balónku.Speciální dárekTato sada je součástí sbírky prémiových LEGO stavebnic pro dospělé a je vhodná jako kouzelný dárek jak pro vás samotné, tak pro milovníky Disney postavy Medvídka Pú, LEGO fanoušky nebo kutily.

     

    • Vychutnejte si kvalitně strávený čas sami se sebou nebo s rodinou a zavzpomínejte na dětství s touto výstavní sadou od LEGO® Ideas (21326), která obsahuje domeček Disney postavy Medvídka Pú ve Stokorcovém lese.
    • Součástí je 5 postav: minifigurky Medvídka Pú, Prasátka, Tygra a Králíka, a k tomu navíc LEGO® figurka Ijáčka. Všechny postavičky mají své typické doplňky, včetně Púova sestavitelného červeného balónku.
    • Dům je možné ze zadní strany otevřít pro snadný přístup k autentickým doplňkůmukrytým uvnitř. Patří mezi ně sestavitelné křeslo, Púovy hodiny a další prvky jako například Púova kniha pohádek, hrnce s medem a Púovy klacíky.
    • Posaďte Medvídka Pú na kládu u sestavitelného ohně a pomozte mu vznést se díky jeho balónku ke včelám, které poletují okolo 2 úlů v koruně stromu.
    • Ideální narozeninový nebo vánoční dárek pro LEGO® fanoušky, kutily a každého, kdo miluje Medvídka Pú. Výstavní model měří přes 24 cm na výšku, 18 cm na šířku a 22 cm do hloubky.
    • Vychutnejte si radost zestavění sami nebo se o svou vášeň pro LEGO® stavebnice z dětství a Medvídka Pú podělte s rodinou. Až budete mít okouzlující model hotový, nezapomeňte jej vyfotit a sdílet.
    • Sada čítající 1 265 dílků obsahuje ilustrovanou knížečku s informacemi o designérovi z řad fanoušků a LEGO® designérech. Nechybí ani podrobný návod, díky němuž se do stavění mohou sebevědomě pustit i nováčci.
    • Tato stavebnice od LEGO® Ideas │ Disney pro dospělé je součástí jedinečné série modelů LEGO Ideas, které byly navrženy designéry z řad fanoušků, podpořeny hlasy tisíců LEGO příznivců a vyrobeny společností LEGO Group.
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® dílky striktní oborové standardy, díky čemuž umožňují konzistentní a pevné spojování.
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a důkladně analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Ideas Bytové doplňky a dekorace LEGO® Disney™ LEGO® od 13 let a víc LEGO® pro dospělé Těžko k sehnání Uni-sex

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.