Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Složte si Bradavický hrad

Vcelku nenápadná, ale velice zajímavá informace se objevila s vydáním červnové novinky 76415 Bitva o Bradavice ze série Harry Potter. Kombinací 7 stavebnic, které byly postupně vydány mezi lety 2021-2023, lze složit celek podobající se zpracování Bradavickému hradu, které zhmotnil sběratelský set 71043 Bradavický hrad. Vzniklá sestava nemá zdaleka tak propracované detaily, ale za to herní zážitky pro děti je mnohem větší. Pokud porovnáme doporučenou cenu kombinace, je v obdobných mezích jako cena za sběratelský set. Počet dílku je ze všech sad zmíněné sestavy je nižší, zato počet minifugrek je mnohem větší.

Sestava se skláda ze stavebnic:

Bohužel se nám nepodařilo najít žádný oficiální návod, jak přesně hrad složit. Je potřeba postupovat dle uvedeného obrázku. Každá sada se skládá z bloků, které je potřeba správně zkombinovat. Bude to taková menší skládačka. Napomoct mohou různá videa, která již od různých LEGO fanoušků vznikla.

Pokud již doma máte nějaký zmíněný set, lze uvažovat, zda nedokoupit zbývající a nesložit si tento ucelený Bradavický hrad. Není nad čím dlouho přemýšlet, tato možnost má jen omezenou dobu, některé sady z této sestavy budou koncem roku vyřazeny z výroby a prodeje.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.