Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Probuďte kreativitu s uměleckou řadou LEGO DOTS!

Umožněte svým dítkám spojit umění s hrou a nechte je ozvláštnit si batohy, tašky, psací stoly nebo i sami sebe kreativní sadou LEGO® DOTS. Tato řada dává prostor dětské kreativitě a umožňuje jim projevit svůj vlastní styl. Jedná se o skvělý dárek pro děti, které rády objevují nové věci a rády za sebou zanechávají svou osobitou stopu.

Osobitý styl otevřený změně

Řada LEGO® DOTS je určena pro děti od 6 let, které díky ní mohou svým cennostem přidávat obličeje, barvy, třpytky i parádní styly a sdílet je tak s kamarády a rodinou. V této řadě najdete například vtipné stojánky na tužky, praktické nástěnky v různých velikostech, náramky, přívěsky na tašku či batoh a spoustu dalších vychytávek, které podpoří dětskou kreativitu.

Výhodou je, že pokud malý kutil dostane chuť na změnu, řada LEGO® DOTS mu to bez potíží umožní – jednoduše rozloží jednotlivé dílky a vymění je za nové. Sady jsou kombinovatelné a uzpůsobí se přáním každého dítěte.

V každé sadě nechybí ani spousta pastelových, zářivých a duhových dílků pro dozdobení každého kousku. Modely je možné kdykoli jednoduše a intuitivně zkrášlit nebo upravit podle aktuální nálady. V sadách navíc najdete i dílky, jako jsou oči nebo pusy, děti tak mohou vytvářet obličeje a měnit styl jak se jim zachce.

Praktické vychytávky do dětského pokoje

Nechte své dítě zkrášlit si svůj pracovní koutek v pokoji jak uzná za vhodné. Pestrobarevná nástěnka skýtá ideální plochu pro vytváření vzkazů i například upomínek do školy. Zároveň se jedná o praktické místo, na kterém se dítě může naučit organizaci úkolů. Dítě si zároveň může nástěnku dozdobit podle aktuálních pocitů, nálad nebo zálib. V sadě najdete čtyři podložky o rozměrech 16 × 16, modrý rámeček a dva dílky pro zavěšení. Přirozeně nesmí chybět množství ozdobiček v různých barvách a tvarech, se kterými mohou děti tvořit různé styly písma. Nástěnky si mohou ozdobit, jak se jim zlíbí, a pak je vyplnit kreativními vzkazy a designy.

Chtějí si děti vyvěsit své oblíbené fotografie, ale nehodlají se spokojit s nudným rámečkem? I pro takové situace má LEGO® DOTS řešení! Veselé rámečky ve tvaru nanuků si mohou děti sestavit snadno a intuitivně. Navíc si mohou vymýšlet vlastní vzory a přizpůsobovat si jednotlivé prvky tak, aby ladily s jejich pokojem a náladou.

  

 

Stylové uložení drobností

Drobné hračky a cennosti si pak malý kutil může uložit do roztomilé přihrádky v podobě pandy. Model v sobě ukrývá dva boxy – jeden větší, který představuje tělo, a jeden menší v podobě hlavy, který je možné otevřít a otáčet jej. Přihrádka slouží nejen jako skvělá zábava, zároveň je i vysoce praktická. Dítě si ji přirozeně může dozdobit různými detaily dle obrazu svého. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

Prohlédněte si celou naši kolekci LEGO® DOTS a vyberte si tu pravou pro vaše malé kreativce. Můžeme zaručit, že si s každým modelem užijí spoustu zábavy!

 

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.