Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Soutěž Epická LEGO výhra

1000 Minifigurek LEGO® se opravdu dotklo vesmíru!

Nyní jedna z nich může být Vaše a nejen to.

Zapojte se do probíhající soutěže do 31. 7. Každý den probíhá o jednu z pěti stavebnic. Na konci soutěže proběhne slosování, kde můžete získat minifigurku s certifikátem pravosti, která se podívala do vesmíru. Na speciálně vyvinuté raketě tento náklad byl vynesen pomocí stratisférického heliového balónu. Tento speciální let probíhal o víkendu 19.-21.5.

Jak se to soutěže zapojit?

  1. Stačí zakoupit jakýkoliv produkt LEGO®
  2. Zaregistrovat svůj nákup na webu www.epickalegovyhra.cz nejpozději do 31.7.2023 (u nákupu v našem obchodě uveďte číslo faktury, kterou obdržíte při dodání objednávky)
  3. Hrajeme o 1000 minifigurek LEGO® a každý den o 5 stavebnic LEGO

A co závěrem?

  • Minifigurky ze soutěže jsou exkluzivní výhra. Vesmírnou sondu zhotovili největší čeští a slovenští odborníci na vesmírné aktivity, kteří spolupracují i s NASA. Zkraje června se můžete těšit i na celé video z letu.
  • Hlavní cena minifigurky se losují po 31.7. Mezitím se každý den losují navíc výherci 5 stavebnic ze všech přihlášených účastníků. Každý účastník je zařazen do soutěže i o minifigurky i o stavebnice. Čím dřív se do soutěže zapojí, tím více dní má šanci na výhru stavebnice.
  • Plné znění podmínek naleznete na webu při registraci účtenky

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.