Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Trolls Poppy a její domeček 41251

Kód lega: 41251
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 4 let
Počet kostiček: 103 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Přidejte se k Poppy v jejím vlastním domečku, zatímco se připravuje na životní dobrodružství. Začněte den objetím a poté pomozte Poppy vytvořit stylový účes s dortíky, srdíčky a květinami. Pak najděte mapu se všemi hudebními zeměmi a vydejte se na epickou výpravu. Poppy si samozřejmě vždycky najde čas na zábavu po cestě. Nezapomeňte tedy zastavit u velké květiny, která visí Poppy z vlasů!

     

    • Uveďte malé fanoušky filmu Trollové do světa hudby a dobrodružství. Sada LEGO® Trolls World Tour (41251) Poppy a její domeček dětem umožňuje přehrát si scény z filmu a poté domek složit tak, aby si jej mohly vzít na cesty. 
    • Poppyin domek je plný funkcí a doplňků, s nimiž mohou děti popustit uzdu své fantazii a vymýšlet nová dobrodružství. Hrajte si s jejími vlasy nebo se zhoupněte na látkové květině. Zábava zkrátka nikdy nekončí. 
    • Zkombinujte Poppyin domek se stavebnicí (41255) Párty v Popíkově od LEGO® Trolls World Tour, v níž můžete její domek umístit na velký strom. 
    • Hledáte hračky na motivy filmu Trollové jako speciální vánoční dárek? Skvělá volba! LEGO® sady pro děti od 4 let představují zábavný způsob, jak se děti mohou naučit stavět a zvýšit si sebevědomí pomocí jednoduchých kroků. 
    • Tento trolí domek má ideální velikost pro zábavu na cestách. V zavřeném stavu měří domek přes 11 cm na výšku, 9 cm na šířku a 9 cm do hloubky. 
    • Tento model s hrdinkou Poppy z filmu Trollové nevyžaduje baterie. To je skvělá zpráva, protože jak všichni dobře víme, trollové potřebují objetí, duhy a sladkosti – nikoli baterie! 
    • Snadné na sestavení! Dopřejte i menším stavitelům úžasný pocit úspěchu a nezávislosti s digitálním návodem Instructions PLUS. S těmito pokyny dostupnými v bezplatné aplikaci LEGO® Life sestaví tento model jako opravdoví profíci. 
    • Každá sada od LEGO® Trolls World Tour umožňuje dětem znovu prožít oblíbené scény z filmu TROLLOVÉ: SVĚTOVÉ TURNÉ. Jedná se o skvělý způsob, jak se učit hrou a posílit dětskou představivost. 
    • LEGO® kostky, které jsou vyhlášené svou kvalitou, splňují ty nejvyšší oborové standardy a naše vlastní kritéria kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. 
    • Jsou bezpečné? To si pište! U nás ve společnosti LEGO® Group kostky a dílky LEGO® pouštíme na zem, mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili, že splňují ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Trolls World Tour LEGO® od 4 let LEGO® od 5 - 7 let

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.