Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Technic Závodní tahač 42104

Kód lega: 42104
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 227 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Připravte se na ostrý start a běžte si pro vítězství s tímto báječným závodním tahačem. Se svými odvážnými barvami a samolepkami jistě vzbudí v den závodu značnou pozornost. Natáhněte, pusťte a pošlete tahač co nejrychleji do cíle. Tento bombastický tahač s obrovským výfukem a spoilerem se téměř neliší od originálu. Chcete se dozvědět víc? Skvělé zprávy! Tento tahač od LEGO® Technic lze přestavět na rychlý závoďák.

     

    • Prožijte znovu vzrušení ze závodní dráhy s tímto akčním natahovacím závodním tahačem. Perfektní pro děti, které milují závodní modely. Lze jej přestavět na závoďák 2 v 1 a pustit se tak do nové stavitelské výzvy. 
    • Mladí LEGO® stavitelé jistě uvítají možnost získat nové schopnosti řešení problémů při sestavování tohoto modelu tahače (42104) od LEGO® Technic. Stavějte, vyhrávejte závody a poté model 2 v 1 přetvořte pro ještě více zábavy. 
    • S natahovacím mechanismem je snadné dosáhnout vysoké rychlosti. Závodní tahač nabízí velký výfuk, obří spoiler a dech beroucí barevnou kombinaci, která potěší všechny automobilové nadšence. 
    • Hledáte ty nejlepší dárky pro děti od 7 let zajímající se o nákladní auta? Pokud je baví stavění a jsou připravené na novou výzvu, je pro ně tato sada skvělou volbou. 
    • V sestaveném stavu měří model tahače přes 17 cm na délku, 8 cm na výšku a 9 cm na šířku. Tato velikost je ideální pro závodění a hraní. 
    • Tento závodní tahač je poháněný praktickým natahovacím motorem. Obejde se bez baterií, takže akce může začít ihned! 
    • Součástí je tištěný návod, který pomůže malým stavitelům začít. Spolu s tímto modelem tahače od LEGO Technic jsou k dispozici také digitální pokyny Instructions PLUS, a sice v rámci bezplatné aplikace LEGO Life pro chytré telefony a tablety. 
    • Uveďte malé děti do světa zábavného stavění se sadami od LEGO® Technic. Díky parádnímu designu a cool funkcím může zábava pokračovat i dlouho po sestavení modelu. 
    • LEGO® stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy, aby se zajistilo, že lze tyto modely kdykoli snadno spojit – bylo tomu tak již od roku 1958. 
    • Stavebnice od LEGO® Technic jsou důkladně testovány, aby se zajistilo, že každá z nich splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Technic LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.