Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Technic 42102 Mini CLAAS XERION

Kód lega: 42102
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 130 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Milujete traktory? Milujete stavění? Pak si zamilujete i tento traktor (42102) Mini CLAAS XERION od LEGO® Technic. Tento vizuálně výrazný traktor v proslulé barevné kombinaci CLAAS nemá ve své kategorii konkurenci. A dobrým vzhledem to teprve začíná. Tento výkonný stroj nabízí spoustu funkcí a snadno si poradí s pracemi na poli i na farmě. To je skvělá zpráva pro zemědělce, kteří mají napilno. Traktor lze přestavět na kombajn s řízením a otočnou sekačkou.

     

    • Stavějte, hrajte si a přestavujte. S tímto traktorem (42102) Mini CLAAS XERION od LEGO® Technic budou mít děti stále co objevovat. Super dárek pro kluky a holky, kteří milují modely zemědělských traktorů. Přestavějte model na kombajn a užijte si ještě více zábavy. 
    • Díky funkčnímu řízení a rotující sekačce poháněné koly získají děti povědomí o zemědělské technice a budou si moci vymýšlet vlastní malá dobrodružství s traktorem. 
    • Děti mají možnost postavit si traktor Mini CLAAS XERION a vyzkoušet si práci na farmě. Následně lze model přetvořit na parádní kombajn a pokračovat v hraní. 
    • Klasický traktor Mini CLAAS XERION navržený pro fanoušky zemědělských strojů a nadšené stavitele představuje vhodný dárek pro kluky a holky od 7 let. 
    • Tento malý traktor, který měří přes 14 cm na délku, 7 cm na výšku a 8 cm na šířku, má ideální velikost pro dobrodružné hraní. Když si ho vystavíte s ostatními modely zemědělských strojů, bude vypadat báječně. 
    • Nemůže se vaše dítě dočkat, až si postaví vlastní miniaturní model traktoru? To je skvělá zpráva! Tento model traktoru nepotřebuje baterie, takže hraní nestojí nic v cestě. 
    • Pokyny k této stavebnici s traktorem najdete přímo v krabici. Návod ke kombajnu je k dispozici online. Můžete si také stáhnout digitální pokyny Instructions PLUS z aplikace LEGO Life a oživit proces stavění. 
    • Otevřete mladým fanouškům LEGO® sad zcela nový svět zábavného stavění s řadou LEGO Technic. Díky realistickému designu a úžasným funkcím pokračuje zábava dlouho poté, co model sestavíte. 
    • Plastové modely od LEGO® Technic splňují ty nejvyšší oborové standardy. Díky tomu jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování. 
    • Plastové modely od LEGO® Technic jsou důkladně testovány, abychom zajistili, že každá z těchto jedinečných stavebnic splňuje ty nejvyšší globální standardy bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Technic LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.