Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Super Mario™ 71362 Útok piraňové rostliny - rozšiřující set

Kód lega: 71362
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 468 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Rozšiřte svůj startovací set LEGO® Super Mario™ o nová vzrušující dobrodružství! Přeběhněte trávu a skočte na katapult, abyste porazili Koopa Troopu, pak skočte na plošinu a zvedněte vlajku. Nebo přeskočte lávu a porazte Bob-omba. Pokud zvolíte vodní cestu, čeká vás souboj s piraňovou rostlinou. Všechny 3 cesty vedou k akční kostce, která otevírá bránu pevnosti, v níž můžete získat mince!

     

    • Rozšiřující set Útok piraňové rostliny (71362) dětem umožní obohatit startovací stavebnici LEGO® Super Mario™ Dobrodružství s Mariem o napínavé souboje – ideální pro klání s kamarády. 
    • Hráč s LEGO® Mariem (figurka není součástí) vyrazí po jedné z tras do pevnosti a utká se buď s Bob-ombem, Koopou Troopou, nebo piraňovou rostlinou. Když protivníka porazí, skočí na akční kostku, která otevře bránu pevnosti. 
    • Chcete-li se dostat do pevnosti a vyhrát digitální mince, možná budete muset LEGO® Maria usadit do katapultu, nechat ho přeskákat lávu nebo přejít vodu přes kameny, a navíc na vás čekají protivníci – Mario na každého reaguje jinak. 
    • Tato kreativní, sběratelská LEGO® stavebnice se 468 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 8 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem (71360). Rozšiřující set je inspiruje ke stavění a přizpůsobování vlastních jedinečných herních úrovní. 
    • Model v základním rozložení měří přes 18,5 cm na výšku, 38 cm na šířku a 32 cm do hloubky. Lze jej přestavovat a kombinovat se startovacím setem a dalšími rozšiřujícími stavebnicemi. 
    • Pro tuto kreativní stavebnici nejsou potřeba žádné baterie – ožije v kombinaci s LEGO® figurkou Maria ze startovacího setu. 
    • Děti si rovněž zamilují bezplatnou aplikaci LEGO® Super Mario™, v níž najdou návody na stavění a nápady na kreativní hraní a která slouží jako bezpečné prostředí pro sdílení nápadů. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Stavebnice LEGO® Super Mario™ přivádí legendární postavičku do reálného světa. Modulární systém umožňuje fanouškům rozšiřovat a přestavovat své úrovně, a neustále tak vytvářet zbrusu nové herní výzvy pro jednoho nebo více hráčů. 
    • K rozpojování LEGO® kostek nebudete potřebovat nadpřirozené síly Super Star! Splňují ty nejvyšší oborové standardy, které zaručují konzistenci a kompatibilitu, a vždy je lze snadno spojit a rozpojit. 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a pečlivě analyzujeme, abychom zajistili, že každá LEGO stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy z hlediska bezpečnosti a kvality.
    • Upozornění - Abyste mohli hrát, potřebujete jeden ze startovacích setů 71360 nebo 71387!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Super Mario™ LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.