Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Super Mario™ 71373 Stavitel Mario - obleček

Kód lega: 71373
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 10 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Připravte se na ještě více akce s tímto úžasným vylepšením pro Maria! Oblečte svému LEGO Mariovi (figurka není součástí balení) speciální kalhoty a čepici. Pak s ním skákejte po LEGO kostkách a sbírejte mince. Čím více kostek poskáče, tím více mincí vyhrajete! A vy si tak ve svých úrovních LEGO Super Mario™ užijete náramnou porci legrace!

     

    • Díky tomuto interaktivnímu oblečku pro LEGO® Maria (71373) si děti užijí legraci při skákání po kostkách a sbírání mincí během napínavých her ve světě LEGO Super Mario™. 
    • Sestavitelný obleček pro LEGO® figurku Maria, která je součástí startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360), přináší spoustu nových herních možností. 
    • Když je LEGO® Mario™ (figurka není součástí balení) vybaven tímto doplňkem, hráč může získat digitální mince tím, že bude skákat po LEGO kostkách v postavených herních úrovních. 
    • Tento LEGO® set s 10 dílky představuje báječný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které si díky němu mohou užít ještě více legrace s jejich startovací stavebnicí Dobrodružství s Mariem (71360) a rozšiřujícími sety. 
    • Startovací stavebnici LEGO® Mario™ můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Ohnivý Mario – obleček (71370), Létající Mario – obleček (71371) a Kocour Mario – obleček (71372). 
    • Tato zábavná kreativní stavebnice nevyžaduje žádné baterie – stačí doplněk obléct LEGO® Mariovi ze startovacího setu a hra rázem ožije. 
    • Součástí stavebnice je ilustrovaný návod, takže děti zvládnou stavět bez pomoci. 
    • Děti si rovněž zamilují bezplatnou aplikaci LEGO® Super Mario™, v níž najdou návody na stavění a nápady na kreativní hraní a která slouží jako bezpečné prostředí pro sdílení nápadů. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Sběratelské stavebnice LEGO® Super Mario™ jsou vhodné jak pro hraní v jednom, tak pro skupinová klání. Jedinečným způsobem přivádí k životu oblíbenou postavu a nabízejí neomezené kreativní výzvy. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy zaručující konzistenci a kompatibilitu. Lze je vždy jednoduše spojit a zase rozpojit, takže nemusíte mít nadpřirozené síly super hvězdy! 
    • LEGO® kostky a dílky přísně testujeme a analyzujeme, abychom zajistili, že všechny LEGO stavebnice splňují ty nejpřísnější normy z hlediska bezpečnosti a kvality.
    • Upozornění - Jedná se o rozšiřující set, stavebnice neobsahuje figurku Maria! Pokud ještě nevlastníte startovací set 71360 Dobrodružství s Mariem - startovací set, zakupte nejdříve tuto sadu.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Super Mario™ LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.