Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Super Mario™ 71366 Palba Boomer Billa - rozšiřující set

Kód lega: 71366
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 132 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Rozšiřte svůj startovací set LEGO® Super Mario™ o pořádnou akci s Boomer Billem! Porazte Shy Guye a pak skočte na otočnou plošinu. Před vámi je cesta s výstupky nebo kluzká plocha – kterou trasu risknete? Čím rychleji se Mario točí, aniž by ho srazil Boomer Bill, tím více mincí získá. Použijte Super Mushroom, aby LEGO® Mario™ neměl závrať a neporanil ho oheň!

     

    • Děti si zamilují akční překážky, které získají díky rozšiřující stavebnici Palba Boomer Billa (71366), a se svým startovacím setem LEGO® Super Mario™ Dobrodružství s Mariem si tak užijí ještě více legrace. 
    • Tato jedinečná stavebnice LEGO® Mariovi (figurka není součástí balení) postaví do cesty otočnou plošinu, 2 „létající\" Boomer Billy, Shy Guye a Super Mushroom pro ještě více možností. 
    • Na plošině hráči umístí LEGO® Maria (figurka není součástí balení) na část s výstupky nebo na hladkou plochu pro ještě větší obtížnost. Kolikrát se jim povede otočit LEGO Maria, aniž by spadl nebo byl sražen Boomer Billem? 
    • Tato kreativní LEGO® stavebnice se 132 dílky skvěle poslouží jako zábavný dárek k narozeninám či jiné příležitosti pro děti ve věku od 7 let, které vlastní startovací set Dobrodružství s Mariem. Rozšiřující set je inspiruje ke stavění a přizpůsobení vlastní jedinečné herní úrovně. 
    • Model v základním rozložení měří přes 11,5 cm na výšku, 24 cm na šířku a 20 cm do hloubky. Lze jej přestavovat a kombinovat se startovacím setem a dalšími rozšiřujícími stavebnicemi. 
    • Tato rozšiřující stavebnice nevyžaduje žádné baterie – ožije při hraní s figurkou LEGO® Maria ze startovacího setu. 
    • V rámci bezplatné aplikace LEGO® Super Mario™ děti najdou digitální návod na stavění, skvělé interaktivní nástroje pro zobrazování modelu a spoustu nápadu na kreativní hraní. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Tvůrčí stavebnice LEGO® Super Mario™ přivádí legendární postavičku do reálného světa. Fanouškům umožňují rozšiřovat a přestavovat vlastní úrovně, a tvořit tak jedinečné výzvy pro jednoho hráče nebo soutěže pro přátele a rodinu. 
    • K rozpojování LEGO® kostek nebudete potřebovat nadpřirozené síly Super Star! Splňují ty nejvyšší oborové standardy a vždy je lze snadno spojit a rozpojit. O své modely se navíc nemusíte bát, neboť dílky spolehlivě drží. 
    • LEGO® kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, takže si můžete být jisti, že tato sběratelská stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.
    • Upozornění - Jedná se o rozšiřující set, stavebnice neobsahuje figurku Maria! Pokud ještě nevlastníte startovací set 71360 Dobrodružství s Mariem - startovací set, zakupte nejdříve tuto sadu.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Super Mario™ LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.