Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Super Mario™ 71370 Ohnivý Mario - obleček

Kód lega: 71370
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 11 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Rozpalte akci naplno s tímto parádním doplňkem LEGO® Super Mario™. Oblékněte LEGO Maria do tohoto ohnivého obleku a sledujte, jak bude reagovat na herní úroveň, kterou jste pro něj nachystali. Když si LEGO Mario nasadí kalhoty a čepici, získá schopnost ohnivého útoku a dokáže porazit nepřátele rychleji než kdy dřív!

     

    • Rozpalte akci ve světě LEGO® Super Mario™ s pomocí tohoto ohnivého oblečku (71370), který dává LEGO Mariovi zvláštní schopnosti a způsobuje různé reakce. 
    • Tento sběratelský doplněk je určen pro použití s LEGO® figurkou Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360). Obleček umožní spouštět jedinečné zvuky a obrazy na Mariově displeji. 
    • Když si LEGO® Mario™ (figurka není součástí balení) tento oblek nasadí, získá ohnivý útok – nový způsob, jak porážet nepřátele a sbírat další mince. S Mariem si tak užijete legrace jako nikdy dřív. 
    • Tento LEGO® set s 11 dílky představuje úžasný dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které vlastní startovací stavebnici Dobrodružství s Mariem (71360). 
    • Startovací stavebnici LEGO® Mario™ můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Létající Mario – obleček (71371), Kocour Mario – obleček (71372) a Stavitel Mario – obleček (71373). 
    • Pro tuto kreativní stavebnici nejsou potřeba žádné baterie – jednoduše oblečte LEGO figurkou Maria ze startovacího setu a přiveďte hru k životu. Součástí setu je srozumitelný návod, takže děti směle a bez pomoci zvládnou model sestavit. 
    • Děti si rovněž zamilují bezplatnou aplikaci LEGO® Super Mario™, v níž najdou návody na stavění a inspiraci pro kreativní hraní a stavění. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 
    • Sběratelské stavebnice LEGO® Super Mario™ přivádí legendární postavičku do reálného světa. Fanouškům umožňují rozšiřovat a přestavovat vlastní úrovně, a tvořit tak jedinečné výzvy pro jednoho hráče nebo soutěže pro přátele a rodinu. 
    • K rozpojování LEGO® kostek stavitelé nepotřebují nadpřirozené síly super hvězdy! Již od roku 1958 splňují naše kostky ty nejvyšší oborové standardy, které zajišťují dokonale hladké spojování. 
    • LEGO® kostky a dílky přísně testujeme a analyzujeme, abychom zajistili, že všechny LEGO stavebnice splňují ty nejpřísnější normy z hlediska bezpečnosti a kvality.
    • Upozornění - Abyste mohli hrát, potřebujete jeden ze startovacích setů 71360 nebo 71387!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Super Mario™ LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.