Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Speed Champions Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO 76899

Kód lega: 76899
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 663 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Kdo vyhraje velký závod těchto 2 úžasných vozů od LEGO® Speed Champions? Elegantní a rychlý model Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO? Nebo zvítězí úžasný a výkonný model Lamborghini Urus ST-X? Vyberte si auto, usedněte na místo řidiče a zaujměte pozici na startovní linii. Až padne zelená, vyrazte kupředu za slávou!

     

    • Parádní sběratelská sada obsahující 2 LEGO® modely závodních vozů Lamborghini s řadou autentických detailů. Tato stavebnice se perfektně hodí pro děti, které milují závodní auta a rády si přehrávají vzrušující akční závody. 
    • Sestavitelné LEGO® repliky Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO a Lamborghini Urus ST-X obsahují startovní linii se „světly“ a 2 minifigurky závodních jezdců. 
    • Tento model Lamborghini, který je novinkou pro leden 2020, představuje skvělý úvod do světa LEGO® Speed Champions. Jedná se o sběratelskou sadu s modely aut, které si můžete vystavit doma nebo si s nimi přehrávat vzrušující příběhy spolu s ostatními minireplikami. 
    • Tento model vozu Lamborghini s 659 dílky nabízí fascinující výzvu pro kluky a holky ve věku od 8 let a představuje skvělý LEGO® dárek. Tato sada podněcuje nezávislé hraní, ale stejně tak je možné sdílet zábavu s přáteli. 
    • Modely závodních aut řady Speed Champions jsou nyní o 25 % větší. Model Lamborghini Huracán měří 5 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku. Obě auta mají perfektní velikost na to, aby bylo možné hrát si s nimi doma i na cestách. 
    • Tato stavebnice nevyžaduje baterie – stačí ji postavit a hra může začít. Tyto modely aut jsou poháněny výhradně dětskou představivostí, takže závodní akce nebere konce! 
    • Uvažujete o tom, že byste tuto sadu s modelem Lamborghini darovali začínajícímu LEGO® staviteli? Nebojte se! Stavebnice je doplněna o jednoduché a srozumitelné pokyny, takže zábava může začít ihned. 
    • Stavebnice od LEGO® Speed Champions umožňují fanouškům závodění stavět a vystavovat si modely jejich oblíbených aut a prožívat epická dramata ze závodní dráhy. 
    • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již od roku 1958, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání. 
    • Tyto LEGO® kostky a dílky prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Speed Champions LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.