Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Ninjago Spinjitzu úder - Kai 70686

Kód lega: 70686
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 48 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Spojte síly s Kaiem a pomozte mu zdokonalit se v umění Spinjitzu s touto úžasnou NINJAGO® sadou. Připevněte Kaie do spinneru s NINJAGO čepelemi, umístěte jej na odpalovací podložku, udeřte do tlačítka a sledujte, jak váš hrdinný nindža letí do akce. Vymýšlejte zábavné výzvu, zkoušejte parádní triky a trénujte s kamarády, abyste se s Kaiem stali mistry Spinjitzu.

     

    • Sběratelská stavebnice NINJAGO®, ve které najdete Spinjitzu spinner a figurku Kaie, s nimiž si můžete přehrávat akční scény. Hravé děti s velkou představivostí si tuto sadu LEGO® NINJAGO zamilují. 
    • Sada NINJAGO® nabízí Spinjitzu spinner, odpalovací podložku a LEGO® minifigurku nindži Kaie. Nechte děti pomoct Kaiovi s tréninkem na mistra Spinjitzu a zabavte je na dlouhé hodiny. 
    • Tato sběratelská LEGO® hračka na motivy umění nindžů Spinjitzu, která vyjde v červnu 2020, dětem umožní umístit figurku Kaie do spinneru a pak jej vystřelit vstříc dobrodružstvím ve světě NINJAGO®. 
    • Tato parádní nindžovská stavebnice se 48 dílky, která je vhodná pro kluky a holky od 7 let, inspiruje fanoušky nindžů ke kreativnímu hraní. Skvělý LEGO® dárek k narozeninám nebo jakékoliv jiné příležitosti. 
    • S touto stavebnicí NINJAGO® si děti užijí zábavu doma i na cestách. Spinjitzu spinner s NINJAGO čepelemi a odpalovací podložka měří přes 7 cm na výšku, 10 cm na délku a 7 cm na šířku. 
    • Parádní model nevyžaduje baterie – pohání jej pouze představivost vašeho malého nindži, takže akce s Kaiem nikdy neskončí! 
    • Skvělá sada na motivy bojového umění nindžů Spinjitzu z řady LEGO® NINGAGO® pro všechny mladé hrdiny. Krom kostek získáte také jednoduchý návod, který zaručí, že hraní s Kaiem ve světě NINJAGO začne okamžitě a bez otálení. 
    • Stavebnice a sestavitelné figurky LEGO® NINJAGO® dětem otevírají dveře do vzrušujícího světa, v němž si mohou přehrávat příběhy se svými nindžovskými hrdiny a zdokonalovat se v umění Spinjitzu. 
    • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již více než šedesát let, takže si můžete být jisti, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání – ať už zde na Zemi, nebo v městečku NINJAGO® City. 
    • LEGO® kostky a dílky jsou podrobovány přísným testům a splňují ty nejvyšší požadavky na bezpečnost a kvalitu. S LEGO stavebnicemi a figurkami pro děti se nemáte čeho bát.

Najít podobné výrobky:

LEGO® NINJAGO® LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.