Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Ninjago Rychlá jízda s Jayem a Lloydem 71709

Kód lega: 71709
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 322 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Kdo vyhraje závod Speedway Five-Billion ve světě Prime Empire a získá vzácný speciální meč key-tana? Spojte síly s digitální verzí Jaye a Lloyda proti zlé kryse jménem Hausner. Utečte před Hausnerovým vznášedlem na létajícím speederu digitální verze Jaye nebo na závodní motorce digitální verze Lloyda. Krysí smečka vám je v patách! Zvítězí vaši nindža hrdinové v tomto závodě o přežití?

     

    • Úchvatná stavebnice Rychlá jízda s Jayem a Lloydem od LEGO® NINJAGO®. Tato stavebnice je vhodná pro děti, které milují dobrodružství a rády si přehrávají napínavé bitvy s akčními figurkami nindžů. 
    • Tato stavebnice obsahuje digitální verzi Jaye s létajícím speederem, digitální verzi Lloyda s nindžovskou motorku, Hausnera se vznášedlem a speciální meč key-tana. Děti si jistě rádi přehrají závod Speedway Five-Billion ze světa Prime Empire. 
    • Tato parádní sada, která je novinkou pro leden 2020, obsahuje tři minifigurky, které se spolu utkají ve videohře Prime Empire. Všechny minifigurky mají úžasnou zbraň v podobě hlavního ovladače a indikátory zdraví, které ukazují zbývající životy. 
    • Tato sada s 322 dílky nabízí zábavný stavitelský zážitek pro kluky a holky ve věku od 7 let a představuje úžasný narozeninový dárek. Tato stavebnice inspiruje ke kreativnímu hraní, případně se u ní děti mohou bavit i s kamarády. 
    • Dobrodružné stavebnice od LEGO® NINJAGO® mají ideální velikost na to, aby bylo možné hrát si s nimi jak doma, tak na cestách. Motorka měří 6 cm na výšku, 28 cm na délku a 5 cm na šířku. 
    • Tato nindžovská stavebnice nevyžaduje baterie – stačí ji postavit a hra může začít. Tato nindžovská vozidla jsou jednoduše poháněna dětskou představivostí, takže závody a bitvy nikdy nekončí. 
    • Jedná se o perfektní nindžovskou sadu pro mladé LEGO® stavitele. Součástí kostek a sestavitelných figurek je srozumitelný návod. Děti však mohou využít také úžasných digitálních a interaktivních pokynů Instructions Plus v rámci bezplatné aplikace LEGO Life. 
    • Sběratelské stavebnice od LEGO® NINJAGO® dětem umožní vstoupit do akčního fantasy světa a přidat se k jejich oblíbeným nindžům v boji proti zlým silám. Perfektní způsob, jak plně zapojit mladé mozky. 
    • LEGO® kostky splňují ty nejvyšší oborové standardy již od roku 1958, což zaručuje, že jsou vždy konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné rozebírání. 
    • Tyto LEGO® kostky a dílky prošly přísnými testy a splňují ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality – jak zde na Zemi, tak v říši NINJAGO®!

Najít podobné výrobky:

LEGO® NINJAGO® LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.