Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Movie Třpytkolesklé lázně 70837

Kód lega: 70837
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 694 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Připoj se k postavám z filmu LEGO® PŘÍBĚH 2, mezi něž patří kosmonaut Benny, Vybledlá Hustěnka a UniKitty jako KlídeKitty ve Třpytkolesklých lázních s touto barevnou sadou! Užij si masáž od chobotnice Osmy. Zrelaxuj se ve vířivce s Klídekitty. Prohlédni si nový účes Vybledlé Hustěnky – líbí se všem kromě ní! Ale pozor – v systému Systar není vše takové, jak to vypadá. Vířivka má padací dveře. A když se Baltazar promění ve vampíra, uděláš lépe, když utečeš!

     

    • Tato LEGO® sada obsahuje 8 postav z filmu LEGO PŘÍBĚH 2: Minifigurky Bennyho a Vybledlé Hustěnky, minipanenku-figurku Baltazara, a k tomu navíc LEGO figurky UniKitty jako KlídeKitty, Plameníny, Osmy, Archiméda a vampíra Baltazara. 
    • Třpytkolesklé lázně obsahují klenutý vchod, sestavitelné reproduktory, otáčivou zeď ovládanou pákou, která Baltazarovi umožní proměnit se na vampíra, vířivku s otevíracím poklopem a funkcí padacích dveří, sestavitelný dřez, 2 odnímatelné stoly, 6 lahviček s lektvary z kostek a různé prvky včetně ručníku, čajové konvičky, šálku, servírovacího podnosu a průhledných křišťálových ozdob. 
    • Obsahuje také skládací masážní stůl. 
    • Figurka Plameníny obsahuje nastavitelná křídla a ocas. 
    • Minifigurky, minipanenka-figurka a figurky z kostek v této sadě představují novinky pro květen 2019 a minifigurka Vybledlé Hustěnky má modrorůžové vlasy, zatímco figurka UniKitty jako KlídeKitty má nový výraz ve tváři. 
    • Děti si zamilují přehrávání zábavných scén z filmu LEGO® PŘÍBĚH 2 s touto populární sadou. 
    • Lázně z LEGO® PŘÍBĚHU 2 měří přes 14 cm na výšku, 31 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

Najít podobné výrobky:

THE LEGO® MOVIE 2™ LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.