Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Minecraft Základna Pillagerů 21159

Kód lega: 21159
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 303 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Pillageři uvěznili železného golema v kleci. Podaří se statečnému rytíři zachránit vesničany před nepřátelskými moby? Je to jen na vás! Otevřete klec pomocí dynamitu a pak popadněte sekyru a připravte se na boj s Pillagery. Ale kde se schovávají? Ve stanu nebo na cvičišti lukostřelby? Ochraňte ovečky! Až porazíte Pillagery, můžete třídílný model přestavět na nové dobrodružství!

     

    • Kreativní dobrodružství ze světa Minecraft™ s populárními postavami ze hry – Pillagery a železným golemem – přivedené k životu v třídílné stavebnici LEGO® Minecraft! 
    • Děti si nové LEGO® Minecraft™ figurky Pillagerů s kušemi, které vyjdou v lednu 2020, doslova zamilují. Stavebnice ukrývá také parádní funkci výbuchu, plně vybavený stan a cvičiště lukostřelby s tréninkovými figurínami. 
    • Hráči odpálí klec pomocí dynamitu, aby zachránili železného golema, a pak se utkají s Pillagery! A až bude po všem, mohou třídílnou sadu přestavět a připravit na nové dobrodružství. 
    • Tato všestranná sada na motivy Minecraftu představuje ideální vánoční, narozeninový nebo jakýkoliv jiný dárek pro chlapce a dívky od 7 let. Skvělé pro LEGO® fanoušky a hráče Minecraftu, kteří by chtěli zažít svou oblíbenou hru jinak. 
    • Model měří přes 33 cm na délku, 20 cm na výšku a 18 cm na šířku a je rozdělen do 3 částí, které dětem umožňují přestavovat, znovu vymýšlet a vydávat se na stále nová vzrušující dobrodružství! 
    • Nejsou zapotřebí žádné baterie. Zábavu pohání dětská představivost, a proto nikdy neskončí! Tvořivé hraní bez baterií ve skutečném světě podporuje zručnost a kreativitu a rozvíjí schopnost řešit problémy. 
    • Díky jednoduchému návodu mohou děti okamžitě začít stavět. A pokud se návod nedopatřením ztratí, můžete si jej stáhnout ze stránky LEGO.com/buildinginstructions. 
    • Všechny stavebnice LEGO® Minecraft™ přenáší vzrušení z online videohry do skutečného světa. Stavebnice LEGO Minecraft přináší vysoce kvalitní a autentické modely, které dětskému hraní propůjčí zcela nový rozměr. 
    • LEGO® stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy i naše interní kritéria kvality. To zaručuje, že jsou LEGO kostky konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozebírání – a je tomu tak již od roku 1958! 
    • U nás ve společnosti LEGO Group kostky a dílky LEGO® pouštíme, mačkáme, kroutíme, zahříváme, koušeme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili, že splňují ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality – a vy si můžete být jisti, že jsou bezpečné pro děti.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Minecraft® LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.