Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Jurassic World Útěk gallimima a pteranodona 75940

Kód lega: 75940
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 391 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Pozor! Někdo v Jurském parku vypnul hlavní přívod elektřiny a dinosauři utekli! Naskočte do průzkumného vozidla s Owenem a Claire a vyrazte do džungle. Vzlétněte s drony a najděte pteranodona a gallimima. Pokuste se je chytit pomocí vystřelovače sítě a uspávací pistole. Jakmile budou dinosauři dopraveni zpět na své místo, je čas věnovat se v pojízdné laboratoři opět výzkumu!

     

    • S touto stavebnicí Útěk gallimima a pteranodona (75940) od LEGO® Jurský svět si mohou děti hrát na odborníky na dinosaury, kteří pronásledují uprchlé exempláře v průzkumném vozidle s řadou zábavných prvků. 
    • Tato sada obsahuje 3 minifigurky – Owena Gradyho, Claire Dearingovou a vojáka – a k tomu navíc pohyblivé figurky gallimima a pteranodona, které představují novinku pro červen 2020 a které mohou děti pochytat pomocí síťového vystřelovače průzkumného vozidla. 
    • Průzkumné vozidlo obsahuje kokpit pro dvě minifigurky, 2 odnímatelné drony, odnímatelnou vyklápěcí laboratoř a celou řadu prvků, včetně 2 dinosauřích vajec, uspávací pistole a jehly a dálkově ovládaného dronu. Nic vám tak nebrání ve vymýšlení nových příběhů. 
    • Tato LEGO® stavebnice s 391 dílky nabízí zábavnou a naplňující kreativní výzvu pro kluky a holky ve věku od 7 let. Zároveň se jedná o skvělý dárek pro děti k narozeninám, Vánocům nebo jiné speciální příležitosti. 
    • Sestavitelný model vozidla měří přes 10 cm na výšku, 16 cm na délku a 14 cm na šířku. Tuto akční stavebnici lze kombinovat s ostatními sadami od LEGO® Jurský svět pro ještě více možností kreativního hraní. 
    • Tuto zábavnou stavebnici z řady LEGO® Jurský svět pohánějí kreativní děti svým myšlením. Nejsou tedy zapotřebí žádné baterie a akční dobrodružství s dinosaury nikdy nekončí! 
    • Je vaše dítě nováčkem ve světě LEGO® sad? Nevadí! Tato dinosauří stavebnice na motivy filmu Jurský svět pro děti obsahuje srozumitelný, ilustrovaný návod, takže stačí otevřít krabici a sebevědomě se pustit do stavění. 
    • Stavebnice řady LEGO® Jurský svět jsou mimořádně vhodné jak pro děti, tak pro dospělé fanoušky. Umožňují jim znovu prožít scény z animovaných seriálů a filmů, vymýšlet si nová dinosauří dobrodružství nebo jednoduše stavět a vystavovat si sběratelské figurky. 
    • Malí stavitelé nepotřebují ke spojování a rozpojování LEGO® kostek dinosauří sílu! Již od roku 1958 splňují LEGO kostky ty nejvyšší oborové standardy a naše vlastní kritéria kvality zaručující konzistenci a robustnost. 
    • LEGO® kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom měli jistotu, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality – a vydrží i případný dinosauří útok!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Jurassic World™ LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.