Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Jurassic World Indominus rex vs. ankylosaurus​ 75941

Kód lega: 75941
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 537 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Najděte gyrosférickou stanici se Zachem a Grayem Mitchellem. Odpalte gyrosféru a vydejte se hledat fascinující dinosaury. Dejte ale pozor – obří Indominus rex je na svobodě a útočí na ankylosaura! Ankylosaurův ocas převrací stromy – dostaňte proto Zacha a Graye do bezpečí. Poté pomozte Owenovi a Claire dostat tato mocná stvoření pod kontrolu a zachránit situaci!

     

    • Přehrávejte si scény z filmu Jurský svět s touto dětskou stavebnicí Indominus rex vs. ankylosaurus (75941), která obsahuje 2 úžasné dinosaury, gyrosférickou stanici a mnohem víc! 
    • Děti si mohou přehrávat akční scény s pomocí 5 minifigurek – včetně Owena Gradyho, Claire Dearingové a bratrů Graye a Zacha Mitchellových. Dále se mohou těšit na pohyblivé figurky dinosaurů Indomina rexe a ankylosaura, které jsou novinkou pro červen 2020. 
    • Gyrosférická stanice nabízí nepřeberné herní možnosti a může se pochlubit například pokladnou s lístky, turniketem a funkcí odpalování gyrosféry. Džungle obsahuje stromy, které může ankylosaurus svým pohyblivým ocasem převrátit. 
    • Tato LEGO® stavebnice s 537 dílky je vhodná jako dárek k Vánocům, narozeninám nebo jakékoli jiné příležitosti. Nabízí stavitelskou výzvu a kreativní hraní o samotě nebo ve skupině pro kluky a holky od 8 let. 
    • Gyrosférická stanice měří přes 12 cm na výšku, 27 cm na šířku a 27 cm do hloubky. Tuto akční, dobrodružnou stavebnici s dinosaury lze výborně kombinovat s ostatními sadami od LEGO® Jurský svět pro extra porci kreativní zábavy. 
    • Tuto stavebnici pohání dětská představivost – to znamená, že se obejde bez baterií. Dobrodružství s LEGO® minifigurkami z Jurského světa tak nikdy neskončí kvůli nedostatku elektrické energie! 
    • Uvažujete o tom, že tuto stavebnici na motivy filmu Jurský svět koupíte dítěti, které je ve světě LEGO® sad nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný, ilustrovaný návod, který umožní i začátečníkům pustit se do stavění s patřičným sebevědomím. 
    • Stavebnice řady LEGO® Jurský svět umožňují jak dětem, tak dospělým fanouškům přehrávat si scény z animovaných seriálů a filmů, vymýšlet si vlastní jedinečná dobrodružství nebo jednoduše stavět a vystavovat si parádní sběratelské modely. 
    • LEGO® kostky splňují již od roku 1958 ty nejvyšší oborové standardy a naše vlastní kritéria kvality, aby se zajistilo, že se budou malým stavitelům (a všem fanouškům dinosaurů) vždy dobře spojovat a rozpojovat. 
    • LEGO® kostky a dílky procházejí co nejpřísnějšími testy, abychom zajistili, že tato úžasná stavebnice pro děti splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality na světě – a že přežije dokonce i útok dinosaurů!

Najít podobné výrobky:

LEGO® Jurassic World™ LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.