Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Hidden Side Záhada na hřbitově 70420

Kód lega: 70420
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 335 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Odvážíš se vstoupit do světa Hidden Side? Spoj síly s hrdiny Jackem Davidsem a Parker Jacksonovou a vyřešte spolu záhadu hřbitova, kde straší! Stáhni si aplikaci LEGO® Hidden Side™, namiř telefon na hřbitov a odhal svět duchů. Hraj si se stavebnicí a sleduj, jak v aplikaci celý model ožívá. Pomoz Jackovi a Parker najít a porazit duchy. Prozkoumej svět Hidden Side, řeš nové záhady, nacházej zajímavé předměty, chytej duchy a přidávej je do své sbírky, a nakonec poraz šéfa duchů, Mamali – pokud si na to ovšem troufáš. Přehrávej si s touto úžasnou LEGO sadou svá vlastní dobrodružství plná duchů!

     

    • Stáhni si aplikaci LEGO® Hidden Side™, namiř telefon na hřbitov a odhal svět duchů. Přesouvej telefon a zkoumej měnící se prostředí modelu. 
    • Součástí této stavebnice využívající rozšířenou realitu jsou 4 minifigurky: hrdinové Jack Davids a Parker L. Jacksonová, figurka kostlivce a pana Bransona, a navíc figurka Davidsova pejska ze záhrobí, Spencera. S nimi všemi si užiješ nespočet dobrodružství a zábavy ve skutečnosti i v herní aplikaci. 
    • Unikátní model hřbitova nabízí otáčecí sochu na náhrobním kameni, hrob, který můžeš otevřít, a strašidelný strom s pohyblivými pažemi. 
    • Ve fiktivním městečku Newbury se to hemží duchy a je jen na dětech, aby je pochytaly. Se stavebnicemi LEGO® Hidden Side™ se vydají na interaktivní dobrodružství, při kterém si budou hrát s modely a plnit úkoly v digitální aplikaci. 
    • Stavěj a hraj si s opravdovou stavebnicí a pak jí vdechni život pomocí aplikace. 
    • Používat aplikaci LEGO® Hidden Side™ je jako dívat se skrz okno do úžasného a strašidelného světa, ve kterém na tebe čeká spousta tajuplných záhad a duchů, jako například přízračná Mamali. 
    • Pro hraní v rozšířené realitě je potřeba mobilní telefon nebo tablet, který není součástí sady. Kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontroluj kompatibilitu na lego.com/devicecheck Než se na webové stránky podíváš, zeptej se svých rodičů nebo zákonných zástupců. 
    • Hřbitov měří přes 14 cm na výšku, 32 cm na šířku a 10 cm do hloubky.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Hidden Side LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.