Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Friends 41426 Kavárna v parku městečka Heartlake

Kód lega: 41426
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 6 let
Počet kostiček: 224 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Seznamte se s kamarády z kavárny v městečku Heartlake. Posaďte se ke stolu a počkejte, než přijde Mia. Už jede na svém skateboardu – a veverka Hazel se svezla s ní. Stephanie má další objednávku. Zákazníci samozřejmě chtějí specialitu podniku – vafle ve tvaru srdíčka! Pomozte Stephanie připravit jídlo. Nejdříve udělejte smoothie. Pak namíchejte těsto a dejte ho upéct do vaflovače. Je to prostě další pohodový den s lahodným občerstvením v parku.

     

    • V kavárně v parku městečka Heartlake (41426) si děti užijí hodiny kreativní zábavy a kuchtění. Malí stavitelé si mohou hrát na číšníky a roznášet dobroty, kuchtíky připravující jídlo nebo na zákazníky, kteří si přišli vychutnat dobroty. 
    • V sadě nechybí 2 minipanenky, figurka veverky, kuchyň s vaflovačem a mixérem a spousta dalších doplňků, díky kterým se děti ponoří do hraní a zdokonalí se ve vymýšlení příběhů. 
    • Děti si mohou hrát na kuchaře, číšníky nebo zákazníky. A protože tato LEGO® kavárna je kompatibilní se všemi ostatními LEGO sadami a kostkami, budou mít neomezené možnosti přestavování a hraní. 
    • Skvělý narozeninový, vánoční či spontánní dárek pro děti od 6 let, které milují hraní na vaření. S 224 dílky sada nabízí obohacující stavitelský zážitek, který zvládnou i LEGO® stavitelé začátečníci. 
    • Model kavárny měří přes 11 cm na výšku a 14 cm na délku, takže na výstavce nezabere příliš místa. A kdo by si tuto nádhernou restauraci v pařížském stylu nechtěl vystavit? 
    • Máme dobré zprávy pro děti, které se chtějí okamžitě pustit do hraní: stavebnice nevyžaduje baterie, takže vám nic nebude stát v cestě. 
    • Jako všechny stavebnice LEGO® Friends, i kavárna v parku městečka Heartlake je dodávána s jednoduchým návodem na stavění, díky čemuž ji hravě postaví všechny děti od 6 let. Takže vy si můžete dopřát oddych, zatímco váš malý stavitel bude skládat! 
    • Nechte své děti prozkoumávat jejich zájmy v městečku Heartlake s pestrými sadami LEGO® Friends. S nimi si malí dobrodruzi budou přehrávat oblíbené scény z televizního seriálu nebo vymýšlet vlastní příběhy. 
    • LEGO® stavebnice splňují ty nejvyšší oborové standardy. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování – a je tomu tak již od roku 1958. 
    • Sady LEGO® Friends jsou přísně testovány, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Friends LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.