Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO DUPLO Pokojíček na spaní 10926

Kód lega: 10926
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 2 let
Počet kostiček: 16 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Pokojíčky nejsou jen na spaní, že ano? S touto stavebnicí v zábavné krabici dobrodružství nikdy neskončí! Přidejte se ke dvěma kamarádkám a přespěte na patrové posteli v pokojíčku jedné z nich. Můžete se mazlit s velkým medvídkem, hrát na kytaru nebo si užít legraci na skluzavce vedoucí z horní postele. Jakmile bude čas jít spát, můžete uložit kamarádky do postele – zábava a dobrodružství bude pokračovat zase ráno!

     

    • Krabice ve tvaru domku se v mžiku promění v zábavný pokojíček na spaní, kde je spousta barevných hraček a skvělých figurek, s nimiž si batolata užijí nekonečné kreativní dobrodružství. 
    • Tato vzdělávací stavebnice pro batolata nabízí 2 moderní figurky dívek, kytaru, budík a medvídka – všechny kostky pak budete moct uložit do krabice ve tvaru domku. 
    • Děti si budou přehrávat nápadité příběhy s kamarádkami, které si užívají legraci v pokojíčku LEGO® DUPLO®, a přitom zlepší své jemné motorické dovednosti. Skončí zábava, až bude čas na spaní? 
    • Děti si budou přehrávat nápadité příběhy s kamarádkami, které si užívají legraci u jedné z nich v pokojíčku LEGO® DUPLO®, a přitom zdokonalí své jemné motorické dovednosti. Pro ještě větší porci zábavy tuto sadu spojte se stavebnicí LEGO DUPLO Město Pokojíček na hraní (10925). 
    • Pokud hledáte výukovou hračku pro své malé děti, tato stavebnice nabízí roztomilé postavy, pestrobarevné kostky uzpůsobené pro malé ručky a nekonečné možnosti hraní – ideální vzdělávací stavebnice pro batolata ve věku od 2 let. 
    • Patrová postel se skluzavkou měří přes 11 cm na výšku, 13 cm na šířku a 6 cm do hloubky. Do krabice ve tvaru domku můžete uložit všechny kostky a dílky, takže budete moci stavebnici vzít kamkoli s sebou. 
    • Tato stavebnice nevyžaduje baterie. Tvořivé sady podporují kreativitu, představivost a rozvoj praktických dovedností. Dětem navíc poskytují i pocit uspokojení, že „ony samotné“ tvoří zábavu, a proto legrace a dobrodružství nebudou mít konce! 
    • Okamžitá zábava bez odkladů. Stačí otevřít krabici ve tvaru domku a můžete si hrát! Pro ještě více zábavy si poslechněte LEGO® DUPLO® ukolébavky a další DUPLO písničky na LEGO.com/DUPLO/Songs. 
    • Stavebnice z řady LEGO® DUPLO® Město batolatům otevírají svět kreativního a neomezeného hraní a učení. Propracované začátečnické stavebnice DUPLO přináší rozvoj klíčových dovedností a zábavné hraní. 
    • Stavebnice LEGO® DUPLO® splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro děti snadné kostky uchopit, umístit a zase rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969! 
    • U nás ve společnosti LEGO Group kostky a dílky LEGO® DUPLO pouštíme, mačkáme, kroutíme, zahříváme, koušeme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy týkající se celkové bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

DUPLO® Město LEGO® od 2 let LEGO® od 3 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.