Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® ǀ Disney 43177 Bella a její pohádková kniha dobrodružství

Kód lega: 43177
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 5 let
Počet kostiček: 111 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Odemkněte bránu do úžasného mikrosvěta a vydejte se na průzkum hradu zvířete s Disney princeznou Bellou! Než projdete po mostě do hradu, prohlédněte si jeho okolí. Hele, taneční parket. Pojďme si trsnout. Pokud máte žízeň, dopřejte si šálek čaje z rozkošné paní Pottsové. Ale pozor, Chip se hihňá, když je plný! Následujte Cogswortha, který vás provede zámkem až do tajemné místnosti. Zjistíte, co je uvnitř?

     

    • Nechte děti hrát si s touto sadou (43177) od LEGO® Disney, která obsahuje Disney princeznu Bellu, zvíře, paní Pottsovou, Chipa, Cogswortha a Skříň. Jde o skvělý dárek pro děti a fanoušky. Hraní začne, jakmile otevřete knihu! 
    • Jaká tajemství se skrývají za dveřmi? Při objevování tajemného hradu mohou děti uplatnit své kreativní dovednosti. Na objevení čeká kouzelná růže – místo, kde Bella od Disneyho spí – spolu s tanečním parketem. 
    • Tyto skvělé mikropostavičky umožňují zábavné hraní buď v této sadě, nebo v úžasné kombinaci s ostatními modely. Děti mohou vyrážet na zbrusu nová dobrodružství s Disney princeznou Bellou, zvířetem, Paní Pottsovou a ostatními postavami! 
    • Tuto sadu si zamiluje každý fanoušek filmu Kráska a zvíře od studia Disney. Sběratelská kniha odhalí kompletní mikrosvět, který nadchne každé dítě. Hodí se skvěle jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky ve věku od 5 let. 
    • Přenosný mikrosvět, který si s sebou můžete vzít kamkoli. Otevřená kniha měří přes 23 cm na šířku, 12 cm do hloubky a 8 cm na výšku. Tato parádní sada je dostatečně velká na nová dobrodružství, ale zároveň dostatečně skladná pro zábavu na cestách. 
    • Dětská představivost jako palivo pro hodiny zábavy! Sady bez baterií pro otevřené hraní dětem pomáhají zdokonalovat se ve skupinovém hraní i v řešení problémů, a navíc jim dávají možnost neustále přicházet s novými, vlastními příběhy prostřednictvím nezávislého hraní. 
    • Otevřete knihu a pusťte se do hraní. Se srozumitelným návodem nemůže být stavění jednodušší. Děti zažijí spoustu napětí a radost z vymýšlení nových dobrodružství nebo přehrávání těch, která dobře znají z knihy. 
    • Nabídněte dětem propracované postavy a místa na hraní s LEGO® ǀ Disney sběratelskými sadami. Tato kreativní Disney sada na motivy filmu Kráska a zvíře nabízí praktické začátky příběhů, ale zároveň podporuje otevřené kreativní hraní za účelem rozvoje důležitých dovedností. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší oborové standardy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. 
    • Ve společnosti LEGO Group LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší globální standardy týkající se bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Disney Princess™ LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.