Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Creator 31108 Rodinná dovolená v karavanu

Kód lega: 31108
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 9 let
Počet kostiček: 766 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Sbalte si výbavu na táboření, je čas na dovolenou! Zahákněte karavan za parádní retro auto a vyrazte do přírody na rodinnou dovolenou. Jakmile najdete to pravé místo, utábořte se a zajděte si chytit rybu k večeři. Jéé, podívejte na všechna ta roztomilá zvířátka... aha, fuj, to je skunk! A až dobrodružství se skunkem skončí, můžete karavan přestavět na obytnou dodávku nebo červenobílý maják. S touto skvělou sadou 3 v 1 bude i v zimě čas na letní dovolenou!

     

    • Stavebnice LEGO Creator 3 v 1 Rodinná dovolená v karavanu (31108) děti povzbudí ke kreativnímu hraní a nabídne jim 3 modely v jednom: rodinný karavan s retro autem, obytnou dodávku a maják. Stavění a přestavování modelů přináší nekonečné herní možnosti! 
    • Zábava číhá na každém rohu! Děti mohou procvičit svou kreativitu a stavitelské dovednosti při stavění karavanu a auta a na prázdninách v obytném karavanu či na návštěvě majáku. 
    • Tato stavebnice LEGO® Creator 3 v 1 (31108) dětem přináší tři různé modely: rodinnou dovolenou v karavanu, obytnou dodávka a maják. Sada dále nabízí 3 minifigurky a 3 různá zvířátka z kostek pro ještě více herních možností. 
    • Skvělá stavebnice, kterou si zamiluje každý fanoušek kreativního hraní a stavění. Do detailu propracovaný karavan a retro auto, obytná dodávka a maják představují skvělý vánoční či narozeninový dárek pro všechny kluky a holky od 9 let. 
    • Jste připraveni na dobrodružství? Do detailu propracované retro auto s karavanem měří přes 13 cm na výšku, 34 cm na délku a 12 cm na šířku – ideální velikost pro ohromná dobrodružství! 
    • Hodiny nekonečné zábavy poháněné dětskou představivostí! Hračky bez baterií dětem pomáhají zdokonalovat se v nezávislém hraní i v řešení problémů, a navíc jim dávají možnost neustále přicházet s novými vlastními příběhy. 
    • Popadněte stavebnici s celkem 3 modely a otevřete svět stavění a přestavování. Díky jednoduchým návodům si děti s modely poradí raz dva a téměř okamžitě se mohou těšit ze svých výtvorů a užívat si nekonečnou porci kreativní zábavy. 
    • Dejte dětem možnost rozvíjet stavitelské dovednosti při hraní se stavebnicemi LEGO® Creator 3 v 1. Tato parádní stavebnice pro děti na motivy rodinné dovolené přispívá k rozvoji představivosti a nabízí nepřebernou škálu stavitelských možností. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® kostky ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, takže si můžete být jisti, že všechny stavebnice pro děti splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Creator 3v1 Auta LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let Narozeniny Pro kluky Uni-sex Vozidla

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.