Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Classic Kostky a světla 11009

Kód lega: 11009
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 5 let
Počet kostiček: 441 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • LEGO Classic 11009 Kostky a světla

    Děti si zamilují stavění a hraní si s parádními LEGO® modely, ale ta skutečná zábava začne až ve chvíli, kdy stisknou tlačítko na světelné kostce a rázem se jejich výtvor promění ve stínové divadlo! Jakmile se děti pustí do hraní se zábavnými stínovými siluetami, jejich představivost bude k nezastavení. A když děti k vyprávění příběhů použijí hned dvě světelné kostky, legrace a dobrodružství nebude mít konce!

     

    • Ukažte dětem svět stavitelské zábavy s těmito 12 malými modely a pak sledujte, jak s nimi vykouzlí úžasné stínové představení! Dvě světelné kostky nabízí nekonečné herní možnosti.
    • 12 sestavitelných LEGO® modelů – hrad, legrační obličej, princezna, netopýr, kohout, padouch, pirátská loď, sova, duch, větrný mlýn, žralok a dinosaurus – a navíc spousta dalších kostek, ze kterých si děti mohou postavit své vlastní výtvory.
    • Děti si postaví model, budou si s ním hrát a poté s pomocí světelných kostek rozehrají nekonečně kreativní a zábavné stínové divadlo plné úžasných příběhů.
    • Tato stavebnice představuje skvělý vánoční, narozeninový nebo jakýkoliv jiný dárek pro děti od 5 let, které si stavění s LEGO® kostkami a přehrávání příběhů ve stínovém divadle doslova zamilují.
    • Stínové divadlo měří přes 22 cm na výšku a mohou ho snadno ovládat i malé ručky dětí. Kromě 12 sestavitelných modelů sada nabízí kostky navíc, aby si děti mohly stavět své vlastní výtvory.
    • Součástí jsou baterie do světelných kostek (2x LR41), takže děti mohou okamžitě začít s promítáním stínových příběhů. Stavění z kostek však pohání výhradně dětská představivost.
    • Je toto ideální dárek pro začátečnického LEGO® stavitele? Bez obav! Díky jednoduchému návodu si děti ihned začnou užívat. A pokud se návod nedopatřením ztratí, můžete si jej stáhnout ze stránky LEGO.com/buildinginstructions.
    • Stavebnice LEGO® Classic podněcují k neomezenému hraní s bláznivou směsicí kostek, dílků, nápadů a inspirace. Podpořit děti v rozvíjení kreativity ještě nikdy nebylo snazší a zábavnější!
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání.
    • Krom vyhovění nejvyšším standardům kvality a bezpečnosti testujeme LEGO® kostky i u nás v LEGO Group, a tak je mačkáme, kroutíme, zahříváme, ohýbáme, škrábeme a natahujeme, abyste si mohli být jistí, že jsou pro vaše dítě opravdu bezpečné.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Classic LEGO® od 5 - 7 let LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.