Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® DC Batman™ 76160 Mobilní základna Batmana

Kód lega: 76160
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 8 let
Počet kostiček: 743 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Mr. Freeze™, Man-Bat™ a Bronze Tiger™ opět řádí! Je na čase, aby mobilní základnu Batmana opustilo pár vychytaných vozidel se zbraněmi! Prohánějte se nejprve po souši na motorce – a pak po vodě na vodním skútru. Vzneste se do vzduchu v Batjetu – a až přistanete, nasedněte na připravenou čtyřkolku BatQuad. Spojte síly s Nightwingem a dostaňte padouchy do cely na palubě pojízdné základny. A dejte si pozor, až se budou chtít prostřílet ven!

     

    • Stavebnice Mobilní základna Batmana (76160) od LEGO® DC je plná kultovních vozidel, úžasných vychytávek a parádních zbraní. Díky nim mohou děti pomoci Batmanovi a Batgirl dostihnout 4 notoricky známé superpadouchy. 
    • Tato „Batjeskyně na kolech“ obsahuje tryskáč Batjet, čtyřkolku BatQuad, motorku, vodní skútr, dodávku a 6 minifigurek z filmů s Batmanem: Batmana, Batgirl™, Nightwinga, Mr. Freeze™, Man-Bat a Bronze Tigera. 
    • Otevírací střecha a postranní část poskytují snadný přístup k doplňkům v Batmanově Batjeskyni. Šest minifigurek z filmů s Batmanem a možnost neustále něco objevovat zaručují nekonečné možnosti nezávislého a kreativního hraní. 
    • Tento model mobilní Batjeskyně udělá jako narozeninový dárek radost nejen fanouškům filmů s Batmanem. Jedná se o skvělý model pro děti ve věku od 6 let, které si chtějí postavit vlastní náklaďák a hrát si s ním podle vlastní fantazie. 
    • Mobilní základna Batmana měří přes 38 cm na délku. Má tak ideální velikost na to, aby se s ní dalo dobře hrát, a zároveň je dostatečně velká, aby obsáhla vše, co děti potřebují pro epická dobrodružství superhrdinů. 
    • Tato sada s Batmanem nepotřebuje baterie – pohání ji výhradně dětská představivost! A díky celé řadě doplňků a zábavných funkcí se mladí hrdinové mohou těšit na nekonečné možnosti kreativního hraní. 
    • Nechybí ani jednoduché pokyny, aby se děti mohly pustit do stavění a hraní ihned a využily naplno všech úžasných funkcí a parádních vozidel. 
    • Stavebnice řady LEGO® DC Batman™ přenesou děti do akčního světa filmů se superhrdiny. Postavy, vozidla, vychytávky a zbraně z filmových trháků fanouškům umožní přehrát si oblíbené scény a snít o vlastních dobrodružstvích. 
    • Již od roku 1958 splňují LEGO® stavebnice pro děti ty nejvyšší standardy, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání. 
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, takže můžete mít jistotu, že tato dětská stavebnice splňuje ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality na světě.

Najít podobné výrobky:

LEGO® DC Batman™ LEGO® DC Comics™ LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.