Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO® Marvel Avengers 76170 Iron Man vs. Thanos

Kód lega: 76170
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 4 let
Počet kostiček: 103 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Sada LEGO® Marvel Avengers Iron Man vs. Thanos (76170) dává dětem do rukou sílu superhrdinů. Tato všestranná sestavitelná akční hračka má za úkol podpořit vývoj a růst děti a schopnost hrát si ve skupině.Staňte u zrodu nových superhrdinůStavebnice s označením 4+ nabízí řadu parádních detailů, díky kterým si malí superhrdinové užijí při hraní spoustu zábavy. Uvnitř krabice najdete sáčky s kostkami k jednotlivým modelům a postavy pro herní inspiraci. Sada obsahuje také speciální začátečnickou kostku pro snadnější sestavení letounu. Součástí všech stavebnic z edice 4+ je jednoduchý návod na stavění. K dispozici jsou také digitální pokyny Instructions PLUS, které dětem umožňují si během stavění model otáčet, přibližovat a různě zobrazovat.Zábava pro celou rodinuLEGO stavebnice 4+ potěší každé dítě – i ostatní členy rodiny. Dospělí stavitelé tak mohou předávat potomkům své stavitelské dovednosti a sdílet s nimi vzácné vývojové milníky.

     

    • Stavebnice Iron Man vs. Thanos (76170) od LEGO® Marvel nadchne každého malého superhrdinu. Je navržena tak, aby rozvíjela fantazii, zručnost a stavitelské sebevědomí u dětí od 4 let.
    • Zahrnuje minifigurky Iron Mana a Thanose, modely letounu a palebné věže a 2 podstavce vyzařující energii.
    • Děti a rodiče si společně užijí spoustu zábavy – mohou si přehrávat filmové scény a vytvářet vlastní superhrdinská dobrodružství s Iron Manem a Thanosem.
    • Tato LEGO® sada pro děti od 4 let obsahuje speciální začátečnickou kostku a jednoduchý návod, takže malé děti se naučí stavět a postupně získají stavitelské sebevědomí.
    • Tryskový letoun Iron Mana měří přes 6 cm na výšku, 11 cm na délku a 12 cm na šířku – ideální rozměry pro dětské ručky.
    • Tato kultovní superhrdinská dvojka představuje perfektní dárek pro děti k narozeninám a Vánocům nebo skvělou odměnu k jakékoliv příležitosti.
    • Obsahuje srozumitelný návod, který podpoří sebevědomí stavitelů v průběhu procesu stavění. S bezplatnou aplikacís pokyny Instructions PLUS si pak děti mohou model během sestavování přibližovat a otáčet.
    • LEGO® stavebnice s označením 4+ děti uvedou do světa oblíbených filmů, postav a hrdinů všedního dne. O své zážitky se malí stavitelé jistě rádi podělí s rodiči nebo kamarády.
    • LEGO® dílky splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že všechny kostky ze sad pro děti od 4 let se malým ručičkám snadno uchopují, umísťují i rozpojují – a je tomu tak již od roku 1958.
    • LEGO® kostky a dílky pouštíme na zem, drtíme, kroutíme, zahříváme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Avengers LEGO® od 4 let LEGO® od 5 - 7 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.