Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí
0 0 0
Načítání...

LEGO Avengers Iron Man a jeho obleky 76125

Kód lega: 76125
Záruka: 24 měsíců
Doporučený věk: od 7 let
Počet kostiček: 524 ks
Dostupnost: Prodej skončil
počet ks.
Tento produkt již bohužel nemáme, ale vyberte z jiných
  • Připoj se k Tonymu Starkovi se stavebnicí Iron Man a jeho obleky a experimentuj s novými technologiemi! Udělej si smoothie v kuchyni. Pracuj u stolu a obleč se pomocí robotických paží. Zvedej těžké předměty v laboratoři Iron Mana a obleč si masivní oblek Igor. A pokud se tvůj experiment pokazí, můžeš robota uhasit hasicím přístrojem. Pozor! Outrideři se snaží vloupat do laboratoře, tak popadni zbraň a chyť ty nebezpečného vetřelce! Tuto bezvadnou laboratoř můžeš neustále přestavovat, takže zábava nikdy nekončí.

     

    • Součástí je 6 minifigurek z Marvel Universe: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 a 2 Outrideři. 
    • Sada obsahuje laboratoř s odnímatelnými moduly, které mohou být kombinovány a skládaný mnoha různými způsoby pro velké množství herní zážitků. 
    • Laboratoř Iron Mana zahrnuje rotující pódium s 2 pohyblivými robotickými pažemi; stůl s průhlednou modrou obrazovkou; židli pro minifigurku a hrnek; modul kuchyně se sestavitelným strojem na smoothie a hrnkem; modul skladu zbraní s vystřelovačem, jetpackem a dílkem energetického paprsku pro minifigurky; modul skladu nástrojů s klíčem; moduly pro ukládání obleků Iron Mana; radar; bezpečnostní bariéru; hasicí přístroj a 2 dílky plamenů. 
    • Spoj moduly do kruhu a vytvoř místnost s obrazovkami nebo vězení pro padouchy. 
    • Tato superhrdinská sada zahrnuje také robotický oblek Igor s otevíracím kokpitem pro minifigurku a pohyblivými pažemi a nohama, a navíc polohovatelného robota na kolech pro ještě více příběhů a zábavy. 
    • Mezi doplňky najdeš tvář Tonyho Starka s vlasy, kterou lze připojit k oblekům Iron Mana. 
    • Minifigurky Iron Man MK 1, Iron Man MK 5 a Iron Man MK 41 vyjdou v březnu 2019. 
    • Prožij znovu vzrušující akci z filmů Marvel Avengers s touto bezvadnou LEGO® sadou pro děti. 
    • Laboratoř Iron Mana měří více než 13 cm na výšku, 35 cm na šířku a 17 cm do hloubky, když jsou moduly v běžném rozmístění. 
    • Oblek Igor měří přes 9 cm na výšku, 5 cm na délku a 9 cm na šířku.

Najít podobné výrobky:

LEGO® Avengers LEGO® Marvel Super Heroes LEGO® od 13 let a víc LEGO® od 8 - 12 let

Myslíme, že by se Vám mohlo líbit:

Ou, tak teď jste nás zaskočili.

Stavebnici sice máme skladem, ale jen 0 kusů. Jestliže jich potřebujete více, zavolejte prosím na +420 602 312 854 - a my se pokusíme chybějící kusy doobjednat.