Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Zimně laděné LEGO sety vám zkrátí čekání na Vánoce

Brzy nám začne Advent a přípravy na Vánoce naberou rychlý spád. Pokud se svátků už nemůžete dočkat, můžete si zkrátit čekání zimně laděnými LEGO sety ze svých oblíbených světů. I pro nejmenší se najde skvělá zimní zábava. Čím se zabavit během dlouhých chladných večerů? Přinášíme vám několik tipů.

Buďte na Advent připraveni včas

Vstupte do světa Harryho Pottera a vydejte se s Harrym a Deanem Thomasem do Prasinek, kde si můžete koupit kyselá lízátka v Medovém ráji nebo se U tří košťat zahřát máslovým ležákem. Kromě Harryho a Deana obsahuje stavebnice minifigurky profesorky McGonagallové, madam Rosmerty a pana a paní Flumeových. Navíc se malí stavitelé mohou těšit z exkluzivní výroční zlaté minifigurky Rona Weasleyho.

Jste spíše fanoušky Hvězdných válek? Postavte si Star Wars sněžný spídr a pomozte pilotovi Wedge Antillesovi ubránit základnu Echo před útoky nepřátelského Impéria. Pusťte se do boje a na útočníky palte z laserového vystřelovače disků, nebo pomocí radaru obranné stanice najděte snowtrooperovu speederovou motorku. Při stavění si užijete spoustu legrace a ani se nenadějete, už tu bude Štědrý den.

LEGO i DUPLO z jiskřivého Ledového království

Vydejte se za Elsou, Annou a Olafem a užijte si sněhové dobrodružství v zámku z Ledového království. Prozkoumejte všechny komnaty, prohlédněte si úctyhodnou ledovou fontánu a na závěr se vydejte po majestátních točitých schodech a prohlédněte si z balkonu celé království, které se před vámi rozprostře jako na dlani. Vašimi průvodci bude devět postav z Ledového království, se kterými si užijete spoustu zábavy.

Pro ty nejmenší nabízíme i zámek z Ledového království v DUPLO variantě. Model je jednodušší, ale při jeho stavění si i tak užijete spoustu zábavy. DUPLO stavebnice rozvíjí motorické schopnosti batolat a můžete s ním snadno zdolávat vývojové milníky. Součástí jsou tři postavičky Anny, Elsy a Olafa, na nichž můžete svým ratolestem představit celý pohádkový příběh.

Pořádnou dávku sněhové zábavy si i ti nejmenší stavitelé mohou užít na čajovém dýchánku Elsy a Olafa. Pomozte jim postavit domek z ledu a po práci si zasáňkujte, pochutnejte si na vynikající zmrzlině nebo se zahřejte šálkem lahodné horké čokolády.

Ať už si vyberete jakoukoliv zimně laděnou stavebnici LEGO, nudit se rozhodně nebudete. Přejeme vám hodiny plné kreativní zábavy, díky níž vám čekání na Vánoce uteče jako voda.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.