Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Vyzkoušejte stavebnice LEGO navrhnuté fanoušky!

Fantazii se meze nekladou a v každé hlavě může dřímat brilantní nápad na další skvělou stavebnici LEGO. Tvůrci této hry si to moc dobře uvědomují – proto v sadě LEGO Ideas dali prostor obyčejným lidem, aby mohli navrhnout vlastní LEGO stavebnici.

Ve spolupráci s fanoušky vzniknou ročně zhruba čtyři LEGO sety. Proces je to náročný, na konci vás ale čeká skvělá odměna ve formě vašeho vlastního LEGO světa, který jste pomohli uvést k životu. Inspirujte se úspěšnými fanouškovskými sadami a nechte se přenést do vaší oblíbené dětské pohádky či na palubu rakety plující vesmírem.

Vraťte se do dětství s Medvídkem Pú

Zavzpomínejte na dětství a odpočiňte si s LEGO Ideas sadou Disney, která vás přenese do Stokorcového lesa přímo do útrob velkého dubu, ve kterém bydlí Medvídek Pú. Detailní model domku můžete otevřít i zezadu, abyste se mohli pokochat rozkošným interiérem. Ve velkém dubu najdete například Púovo křeslo, jeho klacíky, hodiny a samozřejmě spoustu hrnků medu. Ve větvích stromu pak najdete úl, ke kterému můžete poskládat včely, které budou kroužit kolem.

Pozvěte k Púovi i jeho kamarády – součástí sady jsou minifigurky nejen samotného Púa, ale také Prasátka, Tygra, Králíka a samozřejmě i LEGO figurka Ijáčka. Zahrajte si s nimi své nejoblíbenější scénky, třeba tu s červeným balónkem, který je také součástí setu.

Postavte si středověkou kovárnu jako z pohádky

Doléhá na vás stres moderního světa? Není nic jednoduššího, než usednout k LEGO stavebnici historické kovárny a nechat se unést do středověku. Tvůrci si dali opravdu záležet a vytvořili realistický třípodlažní model kovárny jako vystřižené z pohádky. Střecha i dvě vrchní podlaží se dají sundat a vy tak můžete nahlédnout do útrob domu a pokochat se architektonickými detaily. Získáte tak skvělý přístup do plně vybavené ložnice, kuchyně a dílny, která je plná nástrojů, které používali skuteční kovářští mistři před mnoha staletími.

Co potřebuje každý správný kovář? Přeci řádně žhnoucí pec! O to se postará LEGO žhnoucí kostka, která navodí ten správný dojem vyhřáté kovárny. Po práci si pak můžete zajít odpočinout do zahrady mezi košaté jabloně a napít se chladivé vody z hluboké studny.

Celou scénu vám pomůžou oživit čtyři detailně vypracované figurky kováře, lučištníka a dvou tajemných rytířů, kteří jsou vyzbrojeni meči, štíty a halapartnou. Pod nohy se vám také bude neustále motat psík a pozor si budete muset dávat také na žábu. Jakmile dokončíte svou kovářskou dřinu, můžete své výtvory naložit na vozík tažený koněm a odjet na trh.

Apollo Saturn V volá zemi!d

Pokud holdujete spíše novodobější historii, pak vás jistě potěší tento dokonalý model NASA rakety Apollo Saturn V, která jako první dopravila lidi na Měsíc! Raketa rozhodně není žádný drobeček – na výšku měří bezmála metr a skládá se ze tří stupňů. Jakmile se rozhodnete přistát na měsíci, oddělte sekce S-IC a S-II, připojte lunární modul a servisní modul a připravte se na přistání. Celá sada je samozřejmě doplněna o tři mikrofigurky astronautů, kteří mají celou misi na starosti. Inspirujte se před další výpravou v přiložené brožurce o měsíčních misích lodi Apollo a pusťte se střemhlav do vesmírného dobrodružství!

Ať už se chcete vrátit do světa vašich oblíbených dětských pohádek, prozkoumat historii či probádat hlubiny vesmíru, ze setů LEGO Ideas si jistě vyberete ten pravý.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.