Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Vystavte svá LEGO díla za pomocí kolekce LEGO Art

Neomezujte se pouze na stavbu majestátních děl a dalekých světů z kostiček LEGO, svá pièce de résistance si díky kolekci Lego Art můžete nyní pověsit na zeď nebo umístit na výstavku, kde se jimi budete moci vždy pokochat. Z čeho všeho máte na výběr?

Na cesty s nástěnnou mapou světa

Ať už jste cestami protřelý dobrodruh, nebo své daleké výpravy teprve plánujete, nástěnnou mapou světa jistě nepohrdnete. Díky ní si připomenete všechna prožitá dobrodružství, nebo se ke své vysněné cestě posunete zas o krok blíž. Jako u každého lega se ani tady kreativitě meze nekladou, světadíly i oceány tak můžete poskládat buď geograficky správně, nebo si jejich uspořádání trochu přizpůsobit svému vkusu a náladě.

Tato stavebnice vás zaručeně uklidní – než poskládáte 11 695 dílků, všechny chmury dozajista zmizí. To vše umocní přiložený hudební doprovod. A jakmile budete hotoví, můžete si mapu světa pověsit na zeď, nebo si ji vystavit na poličku.

Ikony 20. století

Kdo by nemiloval ikonické Disney postavičky Myšáka Mickeyho a Myšku Minnie? S přiloženým hudebním doprovodem vám půjde skládání pěkně od ruky. Vyberte si vašeho oblíbence, poskládejte si jeho podobiznu a pak si hotové dílo vystavte na zdi nebo na poličce.

Chcete si svůj domov vyladit více do retro stylu? K tomu vám poslouží ikonický pop-art Marilyn Monroe od Andyho Warhola. Repliku jejího snad nejznámějšího portrétu si nyní můžete zvěcnit a vystavit na výstavku. Jako u každého díla ze série LEGO Art, i zde vám je k dispozici tematický hudební doprovod, který vám představí nečekané zajímavosti o těchto dvou slavných umělcích.

Nebo můžete vzdát hold legendární britské kapele The Beatles a poskládat si podobizny čtyř jejich představitelů – Johna Lennona, Paula McCartneyho, George Harrisona a Ringo Starra. Tvorbou vás budou samozřejmě provázet nejznámější melodie těchto hudebních ikon.

Poskládejte si kolejní erby z Bradavic

Jste fanouškem Harryho Pottera? Dejte svou lásku náležitě na odiv a poskládejte si jeden ze čtyř bradavických erbů. Nebo si pořiďte všechny čtyři sady a postavte si působivou kolekci. Skládání vám zpříjemní tematicky laděný hudební doprovod, který je také součástí sady.
Jakmile budete mít hotovo, stačí k dílu přidat exkluzivní dílek s logem Harry Potter™ a hrdě si svůj výtvor vystavit.

Co dalšího nabízí kolekce LEGO Art?

Pokud ještě pořád nemáte dost, můžete si poskládat a následně vystavit i další ikonické kousky – ať už se jedná o podobiznu nejmocnějšího padoucha ve vesmíru, Dartha Vadera a dalších sithských lordů ze světa Star Wars, nebo raději holdujete marvelovkám a chcete si zvěcnit svého vlastního Iron Mana, fantazii se v LEGO světě meze nekladou.

Zkrátka a dobře, pokud chcete svou lásku k LEGO stavebnicím pozvednout na zcela novou úroveň, kolekce LEGO Art pro vás může být to pravé ořechové. Přejeme vám příjemnou zábavu!

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.