Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Vydejte se za dobrodružstvím na planetu Pandora s novou řadou LEGO® Avatar

Mohlo by Vás zajímat:

Patříte mezi fanoušky fantasy světa z filmu Avatar? Než se dočkáte pokračování tohoto kultovního sci-fi, můžete si zkrátit čas stavěním propracovaných miniverzí světa na planetě Pandora a zažívat dobrodružství jejích obyvatel se stavebnicemi z nové řady LEGO® Avatar.

Toruk Makto a Strom duší

Největší sada ze čtyř stavebnic série LEGO® Avatar přináší 1212 dílků, díky kterým si postavíte posvátný Strom duší. Ten zprostředkovává lidu Na’vi spojení s božstvem Eywa. V sadě najdete minifigurky Na’vi Jakea Sullyho, Neytiri, Mo’at a Tsu’Teye, pohyblivou figurku Toruka s fóliovými křídly, figurku koně Pa’li a sestavitelný Strom duší.

Navíc máte v sadě tři modely prostředí s dílky, které svítí ve tmě a přináší tak kromě mnoha hodin stavění a her podle scénáře filmu a vlastní fantazie i působivou podívanou. Impozantní stavebnice je skvělým dárkem nejen pro fanoušky světa Avatar, ale i pro děti, jejichž představivost nezná hranic.

Létající hory: Stanice 26 a RDA Samson

Akční sada pro dobrodruhy starší 9 let vnáší do světa Avataru nejmodernější technologie a přináší zábavu techničtěji založeným fanouškům. Futuristická helikoptéra SA-2 Samson s pohyblivými rotory a otvíracím kokpitem měří přes 11 cm na výšku, 26 cm na délku a 24 cm na šířku a je skvělým prostředkem ke zkoumání života na planetě Pandora.Získané vzorky pak mohou malí i velcí výzkumníci zkoumat v laboratoři na stanici 26 s otvírací střechou. Kromě toho stavebnice obsahuje 5 minifigurek, figurku koně Pa’li a prostředí s dílky, které svítí ve tmě. Vydejte se na neohroženou výpravu a prozkoumejte dosud nepoznaná tajemství světa Avataru.

Jake a Neytiri: První let na banshee

Patří mezi vaše nejoblíbenější části filmu Avatar okamžik, kdy si Jake získal důvěru banshee a mohl se na jejím hřbetu vznést nad pohoří Hallelujah? Tuto scénu můžete mít díky sadě LEGO® Avatar 75572 před očima několikrát denně. Pomocí 272 dílků si můžete sestavit dva pohyblivé modely banshee s fóliovými křídly, létající hory s dílky, které svítí ve tmě, a figurky Jakea a jeho Neytiri.

Neytiri a thanator vs. Quaritch v AMP obleku

Chcete si na Pandoře užít trochu nebezpečí? LEGO® Avatar 75571 je pro to jako stvořené. Můžete s ním rekonstruovat souboje Neytiri s thanatorem proti plukovníkovi Milesi Quaritchovi v AMP obleku v prostředí krásného, ale nebezpečného deštného pralesa na planetě Pandora. Dobrodružnou sadu s 560 dílky určenou stavitelům od 9 let doplňují dílky svítící ve tmě, které dodají prostředí deštného pralesa nádech tajemna.

Vydejte se s námi do kouzelného světa Avataru a udělejte si radost jednou ze sběratelských sad LEGO® Avatar.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.