Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Vánoce se stavebnicemi LEGO

Letošní Vánoce budou tak trochu jiné, zvláštní. Některé věci ale naštěstí zůstávají stejné – vždy se totiž můžete spolehnout na magické světy z kostiček LEGO. Probuďte v sobě kreativního ducha a vydejte se do vašich oblíbených příběhů.

Fantazii se meze nekladou – a v případě lega to platí dvojnásob! Věděli jste například, že šest základních stavebních kostiček můžete kombinovat až 915 miliony způsoby? Z takového množství kombinací si postavíte svůj vlastní vesmír jedna radost!

LEGO adventní kalendáře vám zkrátí čekání na Vánoce!

Začněte s přípravou na Vánoce ještě dnes a pořiďte si včas LEGO adventní kalendář s vašimi oblíbenými příběhy. Zveme vás do kouzelného světa Harryho Pottera, kde se za každými dvířky skrývá překvapení. Postupně odkryjete nejen šest figurek hlavních hrdinů, ale také známé artefakty z magické říše, kterými obohatíte život v Bradavicích, které se připravují na legendární vánoční ples

Před dávnými časy, v předaleké galaxii… Adventní kalendář v podobě Hvězdných válek si nemůže nechat ujít žádný Jedi. Tento adventní kalendář v sobě ukrývá sestavitelné dárky, včetně lodí či oblíbených míst v galaxii. Tentokrát se ale tvůrci LEGO vyřádili a celé adventní Star Wars je laděno do vánočních motivů – kdo by nechtěl vidět třeba Dartha Vadera ve stylovém svátečním svetru?

V LEGO City se také všichni pilně připravují na Vánoce. Jako v každém dalším adventním balení, i zde najdete herní podložku, v tomto případě s motivem zasněženého města. Čekání na Štědrý den si zkrátíte objevováním vánočně laděných postaviček z televizního seriálu LEGO City Adventures. Těšit se můžete i na sáně Santy Clause či slavnostně ozdobený stromeček. Tak hurá do LEGO městečka!

A co by to bylo za Vánoce bez LEGO Friends? Za dvaceti čtyřmi okýnky se skrývají maličké modely ze tří různých světů – Emmina pokojíčku, Santovy dílny a zimního království. Předvánočním časem vás provede Emmin příběh, který si sestavíte kousek po kousku, aby i ona mohla zažít kouzelný Štědrý den!

LEGO jako vánoční dárek

A jak jinak pokračovat v započatém příběhu z adventního kalendáře než stavebnicemi lega z daného světa pod stromečkem? Stavebnice LEGO potěší děti i dospělé, podněcují fantazii a kreativitu a zároveň rozvíjí logické a prostorové myšlení. Ne nadarmo se legu přezdívá „hračka století“ – legendární kostičky učarovaly lidem napříč generacemi. Ponořte se do světa fantazie a začněte tvořit!

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.