Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Tipy na vánoční LEGO dárky pro dívky

Každý ví, že legendární stavebnice LEGO jsou určené pro malé i velké stavitele bez ohledu na pohlaví. Možná máte doma kreativní dušičku, která touží pod stromečkem najít novou LEGO sadu, se kterou si užije spoustu zábavy. Připravili jsme si pro vás několik tipů na vánoční LEGO dárky pro malé stavitelky, se kterými určitě nešlápnete vedle.

Disney princezny pod každý stromeček

Potřebuje vaše malá parádnice místo, kam si může ukládat všechny své poklady a šperky? Darujte jí pod stromeček šperkovnici inspirovanou Elsiným zámkem z Ledového království II. Na točicích podstavcích se před zrcadlem ladně otáčí Elsa a mytický vodní duch Nokk. A pokud má vaše malá stavitelka skutečně tajné poklady, může otevřít zvláštní zámek a uschovat je do skryté zásuvky. Kromě mini postaviček Elsy a Nokka jsou v sadě také dva LEGO prsteny, které dělají opravdovou parádu.

Nebo má vaše ratolest raději půvabnou pohádku Na vlásku? Žádný problém – sada Locika ve věži může být to pravé ořechové. Prozkoumejte princezninu věž, pokochejte se spolu s Pascalem výhledem z balkonku nebo se s Locikou vydejte na dobrodružnou výpravu do jeskyně pod věží, ve které najdete tajné dveře. Co se za nimi skrývá? To musíte zjistit sami. Až vás omrzí samotářský život ve věži, vydejte se s Flynnem Rychlíkem do vyhlášené krčmy, kde zažijete spoustu legrace.

S LEGO Friends máte o zábavu postaráno

Připravte se na pořádnou dámskou jízdu! Olivia a Mia z LEGO Friends vás zvou na projížďku v jejich elektrickém autě. Jelikož jim ale po cestě dochází energie v baterii, musí se zastavit u nabíjecí stanice, která vytváří elektřinu díky větrné turbíně a solárnímu panelu. Ideální dárek pro všechny uvědomělé stavitelky, kterým záleží na ochraně přírody. V sadě najdete také štěňátko Elliota, se kterým si můžete pohrát, zatímco se auto nabíjí. Pak už jen stačí znovu nasednout a uhánět dál za dalším dobrodružstvím!

Nebo se vydejte na túru do lesa s Andreou a Olivií, která vás zavede až ke kouzelnému vodopádu, za kterým se skrývá vzácný drahokam. Po náročném výšlapu se můžete odměnit marshmallowny opečenými na ohni a při té příležitosti se dalekohledem rozhlédnout po okolí. V okolních stromech je opravdu živo, narazíte v nich třeba na zvědavou veverku, která se přišla pozdravit.

 

Nebo je vaše ratolest vášnivou milovnicí zvířat? Pak ji jistě potěší sada LEGO Friends Čištění poníka ve stáji. Děti si mohou postavit pestrobarevný model stáje, ve které mohou spolu s Miou a Danielem pečovat o figurku poníka. Výhodou této sady je, že máte k dispozici interaktivního průvodce, který dětem při stavění pomůže.

Ať už malé stavitelce vyberete kterýkoliv LEGO model, můžete mít jistotu, že si s ním užije spoustu zábavy a dobrodružství. Přejeme šťastnou ruku při výběru a spoustu nezapomenutelných zážitků.

 

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.