Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

S LEGO® Creator 3 v 1 si užijete třikrát víc zábavy!

Nikdy si nemůžete vybrat, které LEGO stavebnici dát přednost? Díky Creator 3 v 1 se můžete věnovat pouze jediné stavebnici a přitom mít na výběr ze tří různých variant. S těmito sety se tedy rozhodně nudit nebudete!

Vzhůru do vln pod pirátskou vlajkou

Co to? Cítíte ve vzduchu to vzrušení? A ano – na obzoru se právě objevila loď zámožného kupce převážejícího poklady z dalekých moří a vy jste jí na své pirátské lodi v patách! Připravte si kanóny a vzhůru do boje! Jakmile ukořistíte drahé cennosti, můžete úspěšný lup oslavit v pořádné pirátské krčmě, ve kterou svou pirátskou loď hravě proměníte. A pokud ve dveřích zahlédnete vojáky královského námořnictva, můžete se nepozorovaně vytratit zadními vrátky na váš tajný ostrov lebek.

A až bude vzduch čistý a budete připraveni na další dobrodružství, jednoduše přestavějte ostrov zpět na loď a vyrazte vzhůru do neklidných vod!

Dovolená na safari se vším všudy

Dovolená v africké savaně může začít! Rozhlédněte se po rozlehlých planinách z balkonu svého luxusního domku na stromě. A když budete mít štěstí, můžete odtamtud nakrmit i přívětivou žirafu. Nebo můžete sešplhat po žebříku dolů a jít si k vodě hrát s plameňáky. Za nebezpečnějšími zvířaty se pak vydejte v přestavěném dvouplošníku, ze kterého budete mít výborný výhled na lva – krále všech zvířat. Dvouplošník můžete pak přestavět na katamarán a jít se prohánět se divokou vodou kolem věčně hladových krokodýlů.

Až budete mít dobrodružství dost, znovu si vybudujte domek na stromě a pozorujte veškerou zvířenu z bezpečné vzdálenosti.

Najděte s vesmírným robotem cenné krystaly

Lákají vás temné hlubiny vesmíru? Vydejte se za dobrodružstvím s propracovaným těžebním robotem, přistaňte na dosud neprobádané planetě a pusťte se do hledání pohádkových pokladů pod povrchem země! S obrovskou kotoučovou pilou se vám před očima brzy objeví vzácné drahokamy.

Planeta ale není zcela neobydlená. Společnost vám bude dělat zelený mimozemšťan, kterému do té doby chyběli kamarádi. Jakmile se vám podaří nashromáždit dostatek drahých nerostů, přestavějte robota na nákladní transportér a převezte krystaly zpět do bezpečí. Pokud vás na vaší cestě přepadne nepřátelská mimozemská flotila, bleskurychle změňte transportér na polohovatelného bojového robota, který cenný náklad bez problémů ochrání.

Prohlédněte si i další LEGO stavebnice ze série Creator 3 v 1 a vyberte si tu, se kterou si užijete nejvíce zábavy.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.