Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Připravte se letos na Vánoce včas s LEGO adventními kalendáři!

Na dveře sice teprve klepe podzim, výrobci z dílny LEGO ale nezaháleli a začátkem září představili letošní novinky ve formě adventních kalendářů, po kterých se vždycky jen zapráší. Buďte tedy letos připraveni na sezónu včas a vyberte si svůj kousek, kterým můžete trávit čekání na Vánoce. A že je z čeho vybírat.

Vydejte se do kouzelného světa Harryho Pottera

Co by to bylo za adventní čas bez Harryho Pottera. Tvůrci LEGO představili vylepšenou verzi adventního kalendáře, ve kterém se skrývá dvacet čtyři dárečků – najdete v něm jak kouzelné předměty, tak i sedm minipostaviček, které reprezentují hlavní hrdiny této ikonické série, včetně například Nevilla Longbottoma, Ufňukané Uršuly nebo Horacio Křiklana. Dárečky však nejsou jen na okrasu – z každých tří předmětů si můžete postupně sestavit svou oblíbenou scénu ze všech dílů série.

Tvůrci samozřejmě ponechali spoustu místa pro fantazii – s blížícím se Štědrým dnem si mohou malí čarodějové a čarodějky vytvářet více a více scén, nebo vymýšlet vlastní kouzelná dobrodružství. A jakmile budete mít všechna okénka otevřená, budete si moct zahrát zábavnou deskovou hru, kterou můžete hrát po celý zbytek roku.

Supergalaktický Advent

Pro fanoušky Marvelu si LEGO nachystalo opravdovou lahůdku – adventní kalendář Strážci Galaxie vás od prvního prosince vystřelí prvním otevřeným okýnkem do temného vesmíru, ve kterém můžete zažívat všelijaká dobrodružství až do Vánoc. Čeká na vás čtyřiadvacet dárků se superhrdiny, těšit se můžete například na šest minifigurek hlavních postav, modely, loď Strážců a mnoho dalšího. O intergalaktickou zábavu tak bude rozhodně postaráno.

Hvězdné války ve vánočním hávu

Adventní kalendář Star Wars se už stal prakticky ikonou předvánočního času. V letošní verzi se můžete těšit na dalších osm postaviček z této kultovní série, oděných do svátečních oblečků. Například plechoví hrdinové R2-D2 a C-3PO mají na sobě vánoční svetry a Gong droid je převlečený za Santu. Kromě toho se za okýnky skrývá šestnáct mini modelů včetně stíhačky, transportní lodi, pozemního spídru apod. Jednotlivé dárečky umožní milovníkům Hvězdných válek vytvářet scény z bitev a dramatických momentů z filmů.

LEGO City a Friends jsou připravené na Vánoce

Samozřejmě nesmí chybět ani tradiční adventní kalendář LEGO City, ve kterém najdete oblíbené hrdiny z tohoto dětského seriálu, včetně skvělých doplňků. S tímto adventním kalendářem si užijete dvojitou porci zábavy, jelikož můžete minifigurky snadno kombinovat s dalšími stavebnicemi LEGO, nebo si rozložit herní podložku a pustit se za dobrodružstvím. V zasněženém městě na vás přirozeně čeká Santa Claus i vánoční stromeček. V LEGO městečku čas plyne rychleji a ani se nenadějete a budou tu Vánoce.

V podobném duchu se nese i adventní kalendář LEGO Friends, kdy na vás za každým okénkem čeká malý vánoční dáreček v podobě minipanenky, mikropanenky či mini modelu. Vydejte se spolu s Olivií a její rodinou na vánoční trhy a užijte si spoustu zábavy – můžete si postavit sněhuláka, jít na brusle, nebo si zazpívat karaoke. Po skvělém dni plném zábavy pak můžete figurky nechat občerstvit u stánku s jídlem a pitím a jakmile dočerpáte energii, můžete se pustit do dalšího objevování. Vánoční trh se vám bude odkrývat kousek po kousku a bude odhalovat nová a nová dobrodružství.

Prohlédněte si všechny naše adventní kalendáře a vyberte si přesně ten, se kterým budete letos chtít strávit čekání na kouzelný vánoční čas. Přejeme vám skvělou zábavu a spoustu nových zážitků se stavebnicemi LEGO!

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.