Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Postavte si svůj vlastní LEGO vozový park

Bugatti Chiron, Porsche 911, Lamborghini Sián… kdo by neměl své vysněné auto. Ať už vám v pořízení toho nejúžasnějšího auta na světě brání ekonomické nebo praktické důvody, s LEGO si můžete sestavit vozový park snů, aniž byste si museli vzít půjčku nebo přistavět další garáž. Kromě toho vás při skládání speciálních LEGO sad čeká spousta zábavy.

Pro milovníky těžké techniky i závodních aut

Obdobím fascinace zemědělskou a těžkou stavební technikou si projde snad každé dítě, mnohým z nich však tato záliba zůstane až do dospělosti. LEGO Technic nabízí možnost složit si vlastní traktor John Deere nebo těžkotonážní bagr. Tím ale výčet ani zdaleka nekončí.
Vyšší řady nabízí kromě samotného stavění se spoustou promyšlených detailů i sestavy pro fajnšmekry. Buldozer Cat obsahuje kromě tradiční dávky LEGO kostek také motory, které po vložení baterií můžete jednoduše ovládat pomocí aplikace CONTROL+. Více než půlmetrový model tak jednoduše uvedete do pohybu svým mobilním telefonem. Můžete s ním jezdit, pohybovat radlicí, rypadlem i žebříkem a užít si všechny funkce tohoto věrného modelu v celé jejich kráse.

Fascinuje vás svět rychlosti a závodů? LEGO myslí i na vás. Stavebnice Ferrari 488 GTE přináší 1677 dílků, po jejichž sestavení získáte repliku slavného italského závodního vozu ověnčeného řadou trofejí. Hledáte dárek pro milovníka motosportu? Právě jste ho našli.
Fanoušci pořadu Top Gear ocení model RC Top Gear ovládaný aplikací. Díky nižšímu počtu dílků se hodí i pro menší stavitele, kteří ocení nejen rychlou jízdu tohoto závodního auta, ale i další efekty, jako je možnost couvat, zatáčet, zrychlovat, brzdit nebo přehrávat zvukové efekty a získávat zpětnou vazbu v reálném čase.

Zkrátka nepřijdou ani nadšenci do motozávodů, kterým je určená sada Ducati Panigale V4 R obsahující unikátní model s dvoustupňovou převodovkou.

Vlastní Batmobil? Žádný problém

Váš vozový park mohou doplnit ikonická auta ze známých filmů, jako je nejnovější verze slavného Batmobilu v sadě LEGO Technic 42127 nebo Dodge Charger z kultovní filmové série Rychle a zběsile ve stavebnici LEGO® Technic 42111. Na své si přijdete i v případě, že fandíte monster truckům, kaskaderským vozidlům nebo vám k dokončení sbírky chybí třeba katamarán.

Ať už patříte mezi vášnivé sběratele LEGO sad, nebo si vybíráte zábavu na dlouhé večery, výběrem některé ze stavebnic ze série LEGO Technic určitě nešlápnete vedle.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.