Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Postavte si svůj oblíbený Marvel svět

Pro velké i malé milovníky hrdinů ze světa Marvel si LEGO připravilo opravdovou lahůdku. Vstupte do světa, kde spolu neustále válčí síly dobra a zla a kde záleží jen na vás, zda váš superhrdina zvítězí. Ať už ve vás dříme Spiderman či Thor, s těmito stavebnicemi se rozhodně nudit nebudete!

Pomoz Spidermanovi proti zákeřným padouchům!

Spiderman musí čelit mnoha hrozbám. Mezi jeho odvěké nepřátele patří Doktor Octopus a Mysterio, kteří se společnými silami snaží vykrást banku. Postavte Spidermanovi monster truck, ve kterém oba zloduchy hravě dohoní. Tohle vozítko má spoustu vychytávek, které z celé honičky učiní nezapomenutelný zážitek! Vyzkoušejte třeba vystřelovač sítě nebo si sestavte dva drony s vystřelovači, které vám dopadení padouchů usnadní.

Ale ne, co se to děje? Ve městě se zčistajasna objevilo písečné tornádo rozpoutané superpadouchem Sandmanem! Použijte Spidermanovu buginu a dostaňte se ke zločinci co nejblíž. Sandman se ale nevzdá tak snadno a vrhá po vás písek zákeřným katapultem. Zvítězí Spiderman i nad tímto nepřítelem, nebo ho spolkne ničivé písečné tornádo? To je jen na vás!

Spiderman ví, že nejsilnější bude vždycky v týmu. Proto spojí své síly s Milesem Moralesem, který vystřeluje elektrické pavučiny, a společně se postaví superpadouchům ohrožujícím svět. A když vašemu superhrdinovi dojdou síly, stačí ho posadit do kokpitu obrněného robota a dočerpat energii. S robotem můžete střílet obří pavoučí sítě nabité elektřinou, které zneškodní každého nepřítele.

Zachrání Avengers svět i tentokrát?

Thorova neuvěřitelná síla je pověstná po celém vesmíru. Pomozte mu v epickém boji proti nepřátelům a ukažte silám zla, kdo je pánem vesmíru! Vezměte si na pomoc obrněného robota a zničte padouchy jednou pro vždy jediným úderem božího kladiva.
Loki je liška podšitá a neuplyne den, kdy by se nepokusil o nějakou tu neplechu. Dnes se z věže Avengerů snaží na svém kluzáku ukrást bájný Teserakt. To Avengers nemohou nechat jen tak – přijďte na pomoc Iron Manovi, Thorovi, Hulkovi a Captain Marvelovi a zastavte Lokiho dřív, než se mu podaří krádež dokončit.

Loki není jediný, kdo na věž Avengerů útočí. Základna Avengerů je v ohrožení, jelikož ji napadl Red Skull a jeho agenti A.I.M., kteří se ji chystají dobýt. Pomozte Iron Manovi a Black Widow ochránit nejen věž, ale celý New York. Je zapotřebí se s věží důkladně seznámit – otevřete si ji a prohlédněte si všech pět pater, ve kterých najdete garáž, reaktor, zbrojnici, Iron Manovu odpalovací plošinu, laboratoř a samozřejmě i vězení, do kterého můžete Red Skulla zavřít a potrestat ho za jeho troufalost zkřížit vám cestu.

Objevte další skvělá dobrodružství ze světa Marvel a pusťte se do boje proti silám zla ještě dnes!

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.