Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Postavte si oblíbený filmový svět z LEGO

Doby, kdy se LEGO dalo považovat jenom za dětskou hračku, jsou už dávno pryč. Autoři nových stavebnic se stále překonávají a vy si můžete postavit skoro všechno, co vás napadne. Velkou radost to dělá filmovým fanouškům, kteří si tak mohou složit dokonalé repliky svých oblíbených filmových světů a prožívat slavné filmové momenty stále dokola. Jaké filmem inspirované stavebnice by vás rozhodně neměly minout?

Simpsonovi

Kdo by neznal seriál Simpsonovi. Vždyť od vydání jejich prvního dílu letos uplyne téměř 30 let a právem se řadí mezi nejlepší seriály vůbec. Vy si teď můžete jejich kultovní dům postavit i se všemi detaily. K dispozici vám budou figurky celé rodiny – uličník Bart na svém skateboardu, Marge chystající večeři nebo třeba Homer vracející se z jaderné elektrárny. Samozřejmě nechybí ani Homerův oblíbený soused Ned Flanders. A pokud by vám nestačil dům z Evergreen Terrace 742, můžete si postavit i oblíbený obchod KWIK-E-MART.

Pán Prstenů

Tolkienovo dílo Pán prstenů a Hobit se těší mezi fanoušky obrovské oblibě. A LEGO to moc dobře ví. Postavit si tak doma můžete téměř celou Středozem a prožít společně s hlavními hrdiny všechny důležité bitvy a momenty. Fanoušky série určitě potěší propracovaná bitva o Helmův žleb nebo závěrečný souboj u Černé brány. Na své si přijdou i milovníci příběhů Bilba Pytlíka. Ti si mohou postavit armádu elfů, trpaslíků, lidí i skřetů a užívat si tuto velkolepou bitvu znovu a znovu, nebo se společně s trpaslíky vydat na dlouhou pouť na Osamělou horu.

Harry Potter

Přiznejte se, kdo z vás alespoň na chvíli nedoufal, že mu přijde dopis z Bradavic a on se tak do téhle kouzelné školy dostane? LEGO se rozhodlo vám tento sen vyplnit. Nejen, že se podíváte do Bradavic, ale dokonce je můžete mít i ve svém obýváku. Nová LEGO sada Harry Potter obsahuje více než 6000 dílků a řadí se tak mezi jednu z největších LEGO sad vůbec. V obří stavebnici na vás čeká nejenom celý Bradavický hrad, ale i vrba mlátička nebo třeba Hagridova chýše. Uvnitř hradu se pak můžete podívat do učebny lektvarů nebo si vzít Nebelvírův meč a utkat se s hrozivým baziliškem.

Frozen

Disney pohádky byly odjakživa oblíbené mezi nejmenšími staviteli a LEGO tak přichází stále s dalšími a dalšími sadami. Po Malé mořské víle, Popelce nebo třeba Šípkové růžence se tvůrci LEGO zaměřili na Frozen. K dispozici vám jsou nejenom Anna s Elzou, ale i celý ledový palác, který si Elza postavila, když unikala před vojáky. A nebojte se, nepřijdete ani o vřelá objetí – v sadě je samozřejmě i sněhulák Olaf.

Krotitelé duchů

Další z kultovních filmů, který si LEGO tvůrci nemohli nechat ujít, jsou Krotitelé duchů. Postavte si hasičskou stanici a pochytejte v ní všechny zlé duchy. Samotná stanice je opravdu velká a nabízí tak místo pro parkování, laboratoř nebo suterén, kde můžete držet všechny pochytané duchy. Z postaviček je vám k dispozici Ray, Egon, Janine i Louis. A pokud by vám stanice nestačila, máme pro vás dobrou zprávu. K 30. výročí tohoto filmu LEGO vydalo novou stavebnici, konkrétně slavné auto krotitelů, ECTO-1.

 

Přejit na LEGO Harry Potter

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.