Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Originální dárek za vysvědčení? Stavebnice LEGO

Chcete svou ratolest odměnit za dobré známky na pololetním vysvědčení? Jak ale vaše dítě správně motivovat a darovat mu něco, co jej potěší a zároveň mu přinese užitek? Mezi časté dárky patří odměny v podobě sladkostí, ale také oblíbená stavebnice LEGO, která podněcuje fantazii a rozvíjí motorické schopnosti. Přinášíme vám několik tipů na stavebnice pro úspěšné školáky.

LEGO stavebnice je známá po celém světě – je výjimečná zejména díky své originalitě a široké nabídce. Baví děti na prvním stupni, děti na druhém stupni a dokonce i dospělé. Na své si přijdou milovníci rychlých sportovních vozů, pohádek, počítačových her, známých filmů i moderních technologií.

Odměna pro děti na prvním stupni

Jakou LEGO stavebnici věnovat dětem od 6 let? Skvělou volbou je například LEGO Friends nebo LEGO Creator pro nadšené tvůrceLEGO Creator 3 v 1 je určené zejména pro mladší děti, rozvíjí jejich představivost a umožňuje jim zažít různá dobrodružství. Sestavují se zde budovy, roboti i dopravní prostředky.

Milovníkům známých superhrdinů uděláte radost sériemi LEGO Spider-Man, LEGO Avengers, LEGO Star Wars a malé tvůrkyně zase ocení stavebnici LEGO Disney Princess, kde mohou prožívat své oblíbené pohádky.

Co dát dětem na druhém stupni?

Starší děti osloví spíše náročnější stavebnice. Pro všechny, kteří si potrpí na motorky, auta, vznášedla a další technické vymoženosti se hodí série LEGO Technic. Děti se díky ní učí technicky uvažovat – a to zábavnou cestou. Nacházejí novou inspiraci a především motivaci.

A má-li vaše dítě uměleckého ducha a obdivuje významné světové stavby, není nic lepšího než série LEGO Architecture, která jej k těmto skvostům přiblíží. Postavit si může slavné budovy Londýna, New Yorku, Šanghaje, Paříže i San Francisca. Stavebnice má nadčasové kouzlo – ohromí i děti, kterým již začíná puberta.

Překvapení pro náročné

Namísto telefonu, laptopu, peněz či digitálních hodinek, které se za vysvědčení běžně dávají, zkuste darovat LEGO s přesahem do virtuální reality – LEGO Hidden Side. Hra je plná úkolů různé složitosti a tajuplných zvratů – propojuje paranormální jevy, moderní technologie a LEGO stavebnici.

Další zajímavou sérií, která snadno zabaví i náročnější hráče je LEGO MINDSTORMS. Dítě si zde může sestavit svého vlastního robota – toho lze ovládat pomocí počítače nebo mobilního telefonu.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.