Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Nevíte, kam s dětmi na výlet? Zkuste výstavu Kostkování

Vaše dítě je nadšeným obdivovatelem LEGO stavebnic? Vydejte se s ním na prohlídku originálních modelů postavených z těchto oblíbených kostiček. Nemusíte kvůli tomu cestovat až do některého ze zahraničních Legolandů, bohaté výstavy lega najdete i u nás – na zábavných akcích Kostkování.

Pokud vaši ratolest baví sbírání LEGO modelů, neexistuje nejspíš lepší místo, kam se společně vydat než výstava Kostkování, kde uvidíte to nejlepší, co stavebnice LEGO může nabídnout.

Nejzajímavější modely

Na této víkendové výstavě si můžete prohlédnout modely od mnoha českých stavitelů s vášní pro stavebnici LEGO. Čeká vás více než 150 originálních staveb a přes 30 hracích stanovišť. Auta, letadla, lodě, džungli, roboty, dinosaury i nejrůznější budovy – to všechno zde spatříte. Výstava je určena pro děti i dospělé, takže si zde všichni přijdou na své.

Nejedná se sice o trvalou expozici, ale zato vás čeká mnoho interaktivních koutů a moře zábavy. Akce se koná víckrát do roka, takže pokud se vám návštěva nepoštěstí v nejbližší době, můžete to zkusit příště a navštívit jednu z budoucích výstav – v Olomouci, Pardubicích nebo Kroměříži.

A které modely lze považovat za vůbec nejzajímavější? Výstavy lákají například na detailně propracované veterány, postavené kompletně z lega.

Hry i soutěže

Mezi hlavní poselství lega patří rozvíjení fantazie, vymýšlení nových řešení, proniknutí do neznámých světů, volnost a ničím nenarušovaná dětská radost ze hry.

Mnohé výstavy jsou především jen o prohlížení exponátů. Pořadatelé Kostkování si uvědomili, jak moc si děti chtějí hrát a rozhodli se pro ně připravit více možností a zajistit, aby si všichni mohli na stavebnice sáhnout a vyzkoušet je. Na posledních výstavách se tak objevilo až 40 herních disciplín a děti si mohly pohrát s mechanickými hračkami i kaleidoskopy plnými lega.

Tato stavebnice nezná hranic a lze z ní vytvořit téměř cokoliv – výjimkou není ani stavba funkčních modelů aut nebo modely Země obíhající kolem Slunce.

Na podobných výstavách se můžete těšit rovněž na řadu soutěží a zajímavých výher v podobě LEGO setů či drobné pozornosti, jako jsou svítící dílky.

Setkání se staviteli

Kromě her váš navíc čeká inspirace od dalších stavitelů. Pravidelně se zde scházejí milovníci lega ze všech koutů České republiky – takzvaná stavitelská špička. Ti zde vystavují své modely a rádi návštěvníky vtáhnou do hry a názorně jim předvedou, jak úspěšně složit i ty nejsložitější stavebnice.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.