Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Londýn nebo Paříž? Poznejte svět prostřednictvím LEGA

Už dlouho sníte o dobrodružné cestě kolem světa, ale kvůli současné situaci jste ji museli odložit? Nevěště hlavu – do exotických krajů a historických center světových měst můžete nahlédnout také díky stavebnici LEGO. Které LEGO sety vám tuto možnost nabídnou?

Letní dovolená možná neproběhla přesně podle vašich představ. Místo, abyste si naživo prohlédli některé z nejznámějších památek Ameriky, Velké Británie nebo Francie, můžete se vydat jen k našim nejbližším sousedům. Naštěstí se ale k mnoha slavným místům můžete přiblížit i jinak a mít je doslova na dosah ruky – jak? S malou pomocí některých sérií stavebnice LEGO.

Seznamte se s památkami Paříže

Paříž patří k těm nejromantičtějším městům světa – díky místním zapadlým kavárnám, pověstným úzkým uličkám, chutným pokrmům, uměleckým dílům velikánů a také ikonickým historickým památkám. Bulvár Champs-Elysées, Vítězný oblouk, Eiffelova věž nebo Louvre každý rok přiláká tisíce turistů. I když mezi nimi letos nejspíš nebudete, prohlídku Paříže si stále můžete dopřát.

LEGO® Architecture má mezi svými sadami detailně propracovanou intepretaci všech zmíněných míst, což z ní činí ideální stavebnici pro vášnivé cestovatele. Výsledek své snahy si poté můžete vystavit u sebe doma nebo třeba v kanceláři a mít jej neustále na očích. A pro ty, co raději v cizí zemi navštíví lokální gastronomické podniky, je tu model typické pařížské restaurace v sérii LEGO Creator Expert.

Poznejte krásy Velké Británie

Kdo se nikdy neprojel patrovým londýnským autobusem, jakoby v tomto městě ani nebyl. I to je zážitek, ke kterému se díky LEGO stavebnicím přiblížíte, jak to jen jde. Designový autobus je vybaven autentickými detaily, odnímatelnou střechou i otevírací kapotou s motorem.

To ale není zdaleka vše, co z Londýna můžete spatřit – jiná stavebnice (ze série LEGO® Architecture) vám nabídne pohled přímo do centra města – na věž Big Ben, Tower Bridge, Londýnské oko i Nelsonův sloup. Všechny kousky působí neobyčejně realisticky – od barev až po důkladné propracování. Takže si budete připadat téměř jako na skutečném cestovním zájezdu. Chybí už jen výklad zkušeného průvodce.

A co takhle na exotický ostrov?

Jestli vás místo městské architektury láká spíše atmosféra tropů (nebo vaše děti), neváhejte se vydat na tropický ostrov a strávit zbytek dovolené uprostřed džungle. Najdete zde domek na stromě, slony, tygry a nechybí dokonce ani palmy. Sada LEGO Duplo Tropický ostrov, je určena zejména těm nejmenším, kteří se díky ní učí poznávat zvířátka, rostliny a cizokrajné ovoce. Na dalekou cestu však můžete vyrazit i společně a nechat se nadchnout zábavnou hrou.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.