Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

LEGO – stavebnice, dekorace i vynikající způsob relaxace

To, že LEGO rozvíjí fantazii a učí děti nacházet nová řešení, už dávno není žádná novinka. Napadlo vás ale třeba také to, že může posloužit jako dětský šperk nebo dekorace vašeho domova? Jaké další výhody přináší?

LEGO uklidňuje nervy

LEGO je rozhodně víc než jen hračka pro děti, může skvěle zabavit i dospělé. Nabízí vám možnost procvičovat svůj mozek a motorické dovednosti zábavnou formou, která vás na chvíli odvede od každodenních starostí. Vtáhne vás natolik, že se na pár hodin budete soustředit na něco jiného a vaše mysl si odpočine. Mnozí ho proto považují za skvělý způsob relaxace. Výrobce známé stavebnice sám usiluje o to, aby v lidech vyvolával pozitivní a uklidňující pocity.

V čem se LEGO liší od jiných odpočinkových činností? U lega zapojíte více smyslů než třeba u filmu v kině – zrak, sluch i hmat a sami se podílíte na tvorbě. Zážitek pouze nevstřebáváte, ale stáváte se jeho aktivní součástí. A navíc se můžete naučit něco nového a výsledek svého snažení si vystavit u sebe v pokoji či třeba v obýváku (například známý architektonický skvost ze sady LEGO® Architecture). Ale každého samozřejmě baví něco jiného – namísto architektury můžete upřednostnit některý filmový vesmír, nebo světy počítačových her. Výsledek bude stejný.

Pomáhá procvičovat paměť i vnímání

Už jen základní sada stavebnice pro nejmenší, LEGO® DUPLO, pomáhá zlepšovat soustředěnost a také paměť. A dokonce přispívá k upevnění sociálních vazeb. Děti si mohou postavit zvířátka, nebo třeba bájné pohádkové bytosti. Není proto na škodu jim hračku představit již v brzkém věku.

Také sada LEGO ® MINDSTORMS ® může pozitivně ovlivnit koncentraci. Troufnete si postavit svého vlastní robota a poté celý proces zopakovat bez pomoci návodu? Hlavní předpoklad je jednoduchý: potřebujete k tomu pouze hravého ducha.

Umožňuje dětem ozdobit sebe i své okolí

Pátrá vaše ratolest po netradičním doplňku? Nová sada LEGO DOTS přináší další výhody – a to zejména pro dětské hráče, kteří touží po originálním šperku. Náramek síly, dekorační náramek, praktický a stylový stolní pořadač, stojánek na tužky i šperkovnici – to všechno zde malí tvůrci najdou. Mohou zkrášlit sebe i svůj pokojíček a ohromit všechny své spolužáky.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.