Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

LEGO novinky pro rok 2019? Máme se na co těšit!

Do nového roku si pro nás tvůrci LEGO připravili opravdu velké množství novinek. Můžeme se těšit nejenom na rozšíření klasických sérií, jako jsou Star Wars či Ninjago, ale i spoustu nových sad, které rozhodně zaujmou jak skalní fanoušky této stavebnice, tak i úplné nováčky. O zábavu na chladné zimní večery tak rozhodně nebudeme mít nouzi.

Filmoví fanoušci si přijdou na své

A to především fanoušci série Star Wars, pro které si tvůrci LEGO připravili 11 nových stavebnic. Ty přinášejí nové postavy, válečné stroje a roboty, a také filmové exteriéry, abyste se mohli naplno ponořit do  tohoto světa.

Jednou ze scén, které si pro vás LEGO připravilo, je proslulý únik z Hvězdy smrti. Zde se můžete vžít do role Lukea Skywalkera a s pomocí princezny Leiy z Hvězdy smrti utéct. V zádech budete mít nebezpečné stormtroopery a před vámi hloubkou propast. Jestli ji vaši hrdinové zvládnou pomocí kotevního háku překonat a dostat se do bezpečí záleží už jen na vás.

Svoji sbírku si dále můžete rozšířit o nové stíhačky – k dispozici je klasická povstalecká, mikrostíhačka Satrfighter nebo Lukeova stíhačka X-Wing.

Nové přírůstky do LEGO garáže

Radost budou mít i automobiloví fanoušci. K dispozici jim je nově několik nadupaných sporťáků, které se budou v LEGO garáži rozhodně vyjímat. Jedním z nich je legendární Ferrari F40 Competizione, se kterým se můžete prohánět po závodní dráze tou nejvyšší rychlostí. Potom stačí jenom vyměnit sportovní kapotu a spoiler a dostanete klasické Ferrari F40. Pokud nejste fanouškem této italské značky, sáhnout můžete třeba po McLarenu Senna. Ten si nejprve vyladíte v aerodynamickém tunelu, přezujete na nejvhodnější ráfky a můžete vyrazit závodit.

Fanoušky poctivých amerických aut zase potěší závodní sada, ve které proti sobě změří síly 1970 Dodge Charger R/T s ikonickým obřím kompresorem a Dodge Demon. O tom, kdo zvítězí v závodu na jednu míli, rozhodnete jenom vy.

LEGO myslí i na nejmenší stavitele

Nejenom pro milovníky filmů a rychlých aut, ale i pro malé stavitele si LEGO tvůrci připravili velkou spoustu nových sad. Pro ty nejmenší to jsou nové stavebnice DUPLO, které pomáhají rozvíjet představivost a motoriku našich malých stavitelů. Větší děti budou mít jistě radost z opravdu početného rozšíření sady NINJAGO. Nově na ně čeká například Samurajův robot, děsivý zlatý drak nebo velký výcvikový prostor v klášteře, kde se mohou stát mistrovskými Ninja bojovníky.

 

 

Dívky zase potěší nové Disney princezny se spoustou doplňků a filmových rekvizit. Postavit si tak mohou Palác dobrodružství Aladina a Jasmíny, Ariel a její hrad u moře nebo se vydat na projížďku v Popelčině novém kočáru.

I když rok 2019 teprve začíná, LEGO tvůrci nás opět nezklamali a je jasné, že i tento rok se máme opravdu na co těšit.

 

Přejít na exkluzivní LEGO novinky

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.