Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Které LEGO sady by ve sbírce filmového nadšence neměly chybět?

LEGO už desítky let těší děti i dospělé – slouží k rozvíjení fantazie, jako učební pomůcka a v neposlední řadě i jako sběratelský kousek pro milovníky kultovních filmových trháků. Nabízí totiž sady z mnoha filmových světů, které dobře znají nejen dětští fanoušci. Které LEGO série ještě pozvednou vaši filmovou sbírku?

Pokud jste někdy zatoužili ocitnout se v prostředí vašeho oblíbeného filmu, LEGO vám tento zážitek snadno zprostředkuje. Můžete si například sami pro sebe zrekonstruovat známé scény z kultovních filmů a zvítězit nad nebezpečným nepřítelem – ať už v podobě T-Rexe, vetřelců z jiných světů, Jokera, Sandmana nebo zákeřného černokněžníka Voldemorta. A jakmile v rozhodující bitvě zvítězíte, můžete si tento památný okamžik vystavit doma.

LEGO sady pro děti i dospělé stavitele

Každý, kdo si rád hraje, staví a buduje, LEGO dobře zná. Milujete komiksové superhrdiny, kteří pronikli i na televizní obrazovky? Chcete si je vystavit ve svém pokoji a mít je tak neustále na očích? Pořiďte si tu správnou sadu LEGO stavebnice. Prožijte dobrodružství společně s Avengery, pomozte Spidermanovi porazit zloduchy, vyzkoušejte jeho motorku nebo pavoukolez a nechte se nadchnout Batmanovým Batmobilem – na vaší poličce se bude skvěle vyjímat.

Poznejte Jurský svět na vlastní kůži

Který souboj jurských ještěrů vás ve filmové sérii Jurský svět dostal nejvíce? Indominus rex versus ankylosaurus, či snad řádění Indoraptora v sídle Lockwooda z druhého dílu? Nebo vás zaujala spíše scéna honu na Velociraptora? Díky stavebnici LEGO Jurassic World™ si své nejoblíbenější bitvy dinosaurů a dobrodružné výpravy můžete zopakovat.

A setkáte se i s nejinteligentnějším zvířetem celé filmové série – Velociraptorem Blue – a jeho trenérem Owenem. Zvládnete tohoto ještěra zachránit před lovci? Budete mít k dispozici perfektně vybavenou helikoptéru s otočnými rotory, která vám vaši snahu usnadní.

Zmíněné figurky nesmí chybět ve sbírce žádného dinosauřího fanouška. Nejen, že vás zabaví na několik dlouhých hodin, ale dostanete možnost být v blízkosti svých hrdinů kdykoliv se vám zachce.

Připomeňte si příběh Star Wars

Hvězdné války dávno patří mezi filmovou klasiku, která si získala miliony fanoušků. LEGO sady Star Wars obsahují všechny možné zbraně, dopravní prostředky, válečné lodě i známé postavy, které vás o krok přiblíží k vesmíru. Příběh zcela pohltí nejen vás, ale i celou vaši rodinu.

LEGO ® Harry Potter – pro fanoušky i sběratele

Zajímají vás záhady Komnaty nejvyšší potřeby, chcete navštívit Hagridovu boudu, utkat se s drakem v souboji Tří kouzelníků, pomoct Harrymu zahnat mozkomory, nebo si postavit celý čarodějný hrad? Sbírka vašich filmových figurek by bez postaviček z kouzelnické školy čar a kouzel v Bradavicích nebyla kompletní.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.