Kostickylega.cz se přestěhovali na novou doménu kostickyshop.cz, fungujeme bez omezení.
 obchod@kostickylega.cz  +420 602 312 854
 stavebnice
Dle série
Dle věku
U nás je možné platit pomocí

Jak pomůže LEGO na začátku školního roku?

Během školního roku nečeká děti pouze pravidelná školní docházka, ale také různé naučné a zábavní kroužky, kde se mohou trochu vyřádit, vybít energii a především se něco nového naučit. Zajímavou alternativou k vědomostnímu kroužku může být i LEGO, které nadchne děti každého věku.

Chcete, aby si vaše dítě osvojilo nové dovednosti? Vyzkoušejte některou z promyšlených LEGO stavebnic. Mohou sloužit jako učební pomůcka, hračka i jako způsob, jak rozvinout svou fantazii.

Vzdělání zábavnou formou

Ať už máte doma umělce nebo spíše vědátora, na LEGO můžete vsadit v obou případech. Milovníky sci-fi a nových technologií potěší sada LEGO MINDSTORMS, která se využívá dokonce i ve školním prostředí a doplňuje výuku informatiky. Umožňuje dětem vytvořit si a sestavit vlastního robota a toho následně ovládat pomocí počítače, tabletu nebo mobilního telefonu. Stačí si pouze nainstalovat příslušnou aplikaci. Vytvoření roboti mohou chodit, mluvit a spoustu dalších věcí.

Tato sada osloví i kreativce, kteří si potrpí na vymýšlení vlastních světů a výtvorů. A pokud ne, pak je tu sada LEGO Creator Expert, určená pro pokročilejší stavitele. Děti si zde mohou postavit modulární domy, slavné světové stavby, detailní modely aut, nebo perníkovou chaloupku. Nejen, že se díky tomu naučí vnímat objekty z trochu jiné stránky, ale především si procvičí motorické schopnosti a logické uvažování.

Volnočasový kroužek s oblíbenou stavebnicí

Edukativní centrum, kde si děti mohou s LEGEM hrát, najdete například v Brně, ale mohou se vyskytnout třeba i ve školní družině. Stačí se domluvit s ostatními rodiči a tuto možnost navrhnout. Děti si budou moct vychutnat spoustu zajímavých soutěží, diskutovat o známých postavičkách akčních hrdinů, nebo proniknout do virtuální reality a zlepšit své strategické uvažování díky sérii LEGO Hidden Side. Tato sada nadchne všechny, co si libují v nerozluštitelných záhadách. Nutí děti hledat řešení nezvyklých situací a naučit se týmové spolupráci, což jim bude v budoucnu k užitku.

Motivace k lepšímu výkonu

Aby děti do školy chodily s radostí a snažily se mít co nejlepší známky, potřebují k tomu správnou motivaci. LEGO může posloužit také jako odměna za skvělý prospěch. Vždyť které dítě by si nechtělo doma na poličce vystavit svého oblíbeného hrdinu od Marvelu nebo z čarodějného světa Harryho Pottera? V našich novinkách nyní najdete minifigurky Harry Potter, nové Avangery, Disney princezny a další zajímavosti.

Kostičky Lega

email: obchod@kostickylega.cz

Někdo LEGO jenom prodává. My ho milujeme. A díky tomu víme, proč si LEGO kupujete a co od něho očekáváte. Rádi o „legu“ i píšeme, zjišťujeme o něm zajímavosti, podrobnosti. LEGO je prostě vášeň na celý život.